Uppe i ottan

I förrgår provad jag lite cykelleder i bergen. Var en trevlig arbetsdag och det var det iof igår oxå men då satt jag i massagestolen.
 
Lite märklig känsla att jobba på kontor. Jag vet att jag får saker gjorda men ändå så känns det ibland som  man inte gör nånting. Igår kom första bakslaget med att ta fram leder. Var inte riktigt beredd på det och det lilla bakslaget gör att om jag drar om de två lederna som bakslaget gällde så blir det inte lika bra. Får väl vara beredd på fler sånna här ändringar tyvärr.
 
Gårdagens träning
Benen var lite trötta och sega från tisdagens cykling i bergen men det var ändå denna dag som jag hade tid för mina löpintervaller. Jag hoppar ju lite i schemat för att komma under milen på 40 km där jag mest testar intervallpassen i schemat för jag tycker inte jag har tid för alla distanspass. Skall ju dock köra ett på lördag.
Igår stod det 5 x 1000meter i 4:05-4:10 fart med 2 min joggvila emellan. + 6x500 meter i 3:50-4:00fart.
De långa tusingarna startade jag alltid lite för hårt och när gps-klockan hade räknat ut min fart låg jag nästan alltid på 3:46 så då fick jag justera farten. Alla intervallerna gick bra och jag snittade 3:59, 4:01. 3:57, 4:02 och 3:59. Ganska jämna alltså. De blev jobbigare och jobbigare men jag kände att det var under kontroll hela tiden. Lite längre vila efter dom sen tänkte jag hinna med så många 500 som möjligt innan det var dags att jogga ner. Jag körde nämligen dom hemåt från vattenparken vid Eurostop.
Dessa intervaller skulle ju gå fortare och jag gasade verkligen. Så pass hårt att jag brände mig på dom. Den första snittade jag 3:32-fart på. Då låg jag en längre tid på 3:19fart. Tro tusan att det bränner i benen då efter ett tag. Den sista och tredje intervallen hade jag ändå ett snitt på 3:44.
Mycket nöjd tog jag med en kall öl in i duschen.
 
Idag väntas kontorsjobb, kaffemaskin och lyssnande på alla ÖSK-lovers på kommunen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback