Underbar fredag

Här har ni 3 glada och nöjda projektledare som jobba i Kilsbergen idag. Vi cyklade lite blandade stigar och traktorvägar och talade ihop oss så våra bedömningar av lederna blir lika. Solen sken, det var vindstilla, humöret var på topp, en hade ny cykel. Önskar bara att jag kunde bli helt frisk snart så man kan träna ordentligt.
 
 
Retade mig ännu mer på hur dåligt jag tycker speedking är. Nu är det jag som beställer ett nytt framdäck.
 
Efter några timmars lugn mtb så pratade vi, kollade kartor, löste världsproblem mm. Jag var väl den som fick resa på mig först för jag hade ju lovat att hämta Nora på dagis. Sara fick fara iväg lite tidigare än planerat pga insjuknad släkting. Jag och Noris har haft det bra iaf. Vi har handlat, badat, poppat popcorn och kollat på Transformers 3. (hennes favvo)
 
Nu väntar en helg med egentligen ingenting. Vi har inget inbokat och då vore det väl underbart att få till minst två härliga pass. Kanske ett löpning och ett cykel men det blir nog inget med det. Jag tar hellre en ordentlig sjukdom med feber och sängliggandes istället för det här osäkra, hosta lite då och lite då, nån slemklump här och en där.
 
Nåja, inga tävlinga förrens till våren iaf så för den delen är det ju lugnt men man vill ju må bra oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback