Nya jobbet och dagisbaciller(?) igen

Fan jag hatar att vara småsjuk, krasslig, halvrisig. Ge mig en ordentlig omgång med feber och nästäppa så är det bra efter en vecka.
På vägen hem efter tisdagens mtb-tur kände jag att det var lite strävt i halsen. Igår kunde man ana en bitter smak av slem. Ja vet det låter äckligt men ni vet nog vad jag menar. Idag kan jag om jag anstränger mig rossla till och få loss nåt litet grönt. Känner mig inte värst sjuk men klokheten (va?) säger att det blir träningsfritt några dagar nu.
 
Börjat jobba tidigt några dagar nu vilket är bra för det rullar återigen på lite nu och jag har precis börjat ta tag i markägarbiten. Ja vi pratar förstås om jobbet Kilsbergstramp som projektet nu heter. Du kommer att hitta all info under bergslagstramp.se i framtiden. Det jobbas ju även med tivedstramp :-)
Idag kom jag hit strax efter kl 6 och satte mig direkt i massagestolen för att få igång kreativiteten.
 
Ikväll ska jag till klubblokalen, inte för att träna men jag skall fräscha upp lokalen lite. Har ju handlat lite prylar.
Du vet väl att du som medlem i Almby IK är välkommen att träna på spinninghojarna, använda vikterna eller bara umgås på tisdagar och torsdagar mellan kl 17-18:30.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback