2x6,5

Ikväll har jag varit på ett info-möte i klubben. Det var tyvärr inte många andra där men som i så många andra ideella föreningar så är det svårt att få folk att engagera sig.
Jag passade på att jogga/springa dit o hem men idag hann jag faktiskt hem och träffa min familj lite grann innan jag sprang iväg. Framförallt fick jag träffa Nora. Sara känner nog att hon hamnar som nr 2 då och då men då hon är vuxen (nåja) och kan prata med mig och förhoppningsvis vara en förstående mor så tycker hon nog det är okej för...
 
Nora, mitt allt.
Till alla blivande och nuvarande föräldrar där ute: Jag hoppas ni visar (eller kommer att visa) all er kärlek till ert barn och att det kommer rakt från hjärtat. Jag saknar Nora direkt när jag lämnar hemmet och hon är den första jag vill umgås med när jag kommer hem från jobbet. Uttalandet " jag visste jag skulle älska mitt barn, men inte att jag skulle förälskad i det" stämmer så bra.
När Nora var liten, säg upp till 6 mån, så sa många att " njut nu för sedan blir det bara värre" eller att "ja nu är det lugnt men sen blir det jobbigare" förstår jag inte alls för så som vi har haft det i 1,5 år så blir det bara bättre o bättre. Hon blir roligare och roligare att umgås med.
 
Det som är jobbigast med jobbet på trädgårdstjänst är faktiskt att min tid med min dotter blir så liten. Sen ska ju jag klämma in så mkt annat som klubbengagemang, träning och övertid oxå.
Appropå övertid, gissa vem ska börja jobba kl 5 imorgon och ploga bort lite slask?

Ni som vill ha en utmaning i vinter:
 
Står i startgropen för att beställa ina första dubbade löparskor nu. Spikecross från Salomon.

Kommentarer
Postat av: Thomas J

Tyvärr så krockade informationsmötet med styrelsemöte i GIF. Ibland måste man prioritera...

2012-11-29 @ 08:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback