Då var man ordförande.

Igår var det årsmöte i Almby IK och som vanligt slås man av hur få det är på plats. Det har väl aldrig varit en skrattfest men man kan tycka att fler borde bry sig vad som händer och vilja påverka.

Några saker från gårdagen
  • Jag har länge viljat höja medlemsavgiften i klubben men ofta fått mothåll av de äldre. Jag tycker att vi hela tiden har sålt oss för billigt med tanke på vad man får för medlemsavgiften. Igår så föreslog jag att det skulle kosta 275 kr istället för dagens 250 kr/helår. Döm av min förvåning när en gamling tyckte det skulle kosta 300 kr och INTE finnas några pensionärsrabatter :-) Så blev det. 2013 kostar det 300 kr. Gött då ökade vi den inkomsten med många tusenlappar.
  • Klubben ställde sig bakom det förslag om att vi kan fortsätta vårt arbete med att försöka få till ett långlopp 2014. Då detta kräver en hel del arbete så var det ett beslut som stod ovanför cykelstyrelsen. För att minimera risken för skitsnack så betyder detta INTE att det kommer att bli ett långlopp men vi kan iaf jobba för att det ska bli ett.
  • Det tillsattes flera nya styrelsemdlemmar var av jag blev vald till ny ordförande i cykelstyrelsen. Ingen överraskning för nån men jag är besviken på mig själv. Ja jag lovade ju för några år sedan att det skulle jag först bli när jag hade ett SM-guld :-)
Idag är vi alla garanterat friska och jag kan fjärta igen utan att "riskera" nåt :-)
Ikväll ska jag tydligen vara gäst på ett annat slags möte. Få stipendium och utmärkelse men mer om det imorgon. Kanske står det nåt i NA oxå.

Kommentarer
Postat av: Henrik

Grattis Almby IK!

Postat av: ola

åh ironi är så svårt att förstå på nätet Henrik.

2012-03-15 @ 17:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback