På`t igen. Försiktig träning

Idag smygstartade jag lite träning. Hade ju tänkt att cykla mtb imorgon men ett besök till klubbstugan idag kombinerades med träning på monarken samt lite kastande och flängande med de vikter som ligger där. Körde 30 min på 200watt. Lite lagom svettig men fruktansvärt nöjd klev jag av och körde sen lite mage, bål och benböj. 
Nöjdheten kom eftersom det är så jäkla skönt att kunna träna igen.
Nu berättar jag som vanligt baklänges men va fan... När jag cyklade upp emot klubbstugan så lossnade det ganska mycket snor och skit (inte bokstavligt) från näsan. Jag åkte och snöt mig åt både höger och vänster. En del kanske tolkar det som sjukdom men jag tolkar det som restprodukter som lämnar kroppen när ventilationen ökade. Under träningen så fanns inte dessa produkter kvar.
 
Jag blev ståendes och prata cykel med en klubbmedlem efter träningen. Vi pratade bl.a. om Kumlacrossen. Det verkar som det blev en liten sponsring av kravallstaket dit. Perfekt. Annars så är det hög tid att börja jobba med den tävlingen nu eftersom det är 5 års jubileum så är det lite extra saker som skall fixas.
 
Åh vilka fina gamla minnen. Snökaoset 2010 och när Darvell såg en guld-tia i starten 2008 och kastade sig efter den.
Mer på klubbnivå så lutar det väl åt att vi gör en mörkertävling i november. Eftersom inbjudan inte ligger ute än så säger jag inte att den blir av till 100% men ändå. Hamburgare och bastu är väl två saker som garanterat blir i samband med den i så fall.
Sen har vi redan planer för våren 2013. Samt har jag ett förslag till säsongen 2013 oxå men det tar jag upp senare i vinter på nåt cykelmöte.
 
Visst har det varit dålig uppdatering här på bloggen på sistonde? Håller fullständigt med. Mitt fel! Tror det hänger ihop med att jag inte har tränat så mycket. Sjukdomen har ju tagit på psyket men nu är det 100% fokus på AXA Fjällmarathon. För att lyckas där kör jag imorgon mtb :-) Men sen skall det löpas. Skall nog ta kvarntorpshögen som första hårda pass. Kanske onsdag eller torsdag blir bra.
 
Har en del mail som skall ut ikväll oxå. Hyresvärden, tre sponsringsmail och ett än så länge hemligt mail med några frågor i. Det hänger ihop med det telefonsamtal jag tror jag nämnde här för nån vecka sen. Jag har fått höra så mycket positiva kommentarer om mig själv från så oväntat håll på sistonde. Att jag skulle göra så mycket för klubben och för mountainbike. Själv tycker jag bara att jag gör det som jag gillar och tydligen är det fler som gillar det oxå vilket är bra. Kanske skulle man jobba enbart med cykel men jag går ju fortfarande och väntar på att min lottorad skall gå in så jag vinner 242 miljoner kronor.
När den går in så har jag redan planerat drömbrölloppet :-) 2 liveband, hela efterfesten på slottets innergård, ca 80-100 gäster. Inget särskilt alltså. helt vanligt bröllop.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback