jäkla Z-band

Igår var jag flytthjälp åt en kollega. Gick 3 våningar (i trappor förstås) och bar ner saker som sedan skulle upp till 2a våningen i ett annat hus. Detta hade varit lätt om det inte hade varit för den grymma träningsvärken från i torsdags. 
 
Jag har fortfarande grym träningsvärk i vaderna och det pissiga med det är att det förstör denna veckas träning.
 
Efter flytten blev vi som agerat flyttkarlar bjudna på mat på en resaurang som heter Monza. Kanske kan kalla det finare pizzeria men ändå. Den ligger i Almby brevid Ronnie Pettersson-statyn. Inredningen inne på pizzerian har de inrett och hyllat Ronnie. Jättefint tycker jag. Dessutom heter många pizzor lite annorlunda som slottet, monza och just Ronnie Pettersson. Den sistnämda tog jag.
Högtbetyg på den!!
 
Flytten var klar vid lunchtid och Sara o Nora var ju i Linköping så jag tänkte lufta mtb-hojen. Mina ben ville inte riktigt cykla heller. Lugnt tempo på väg gick bra men så fort jag ville pressa på lite så smärtade hela benen. Gjorde ett ärende till klubbstugan och hämtade lite papper som vår kassör ville ha så jag cyklade ut dem till honom och lagom då så blev det fika med äppelpaj.
 
Tog en sväng på halva Markaspåret men de trötta benen gjorde att motivationen sjönk som en sten. Jag rullade hemåt och halvsov till Touren.
 
Idag sköter jag tvätten så här i ottan. Lite skönt när damerna sover. Vi siktar på att göra en utflykt till barnens trädgård i Karlslund sen och jag siktar på att kunna springa ett pass i em. 
 
Slänger in en länk till en spontanvideo. Rolig och imponerande, på happy. Längtar till Åre...
 

http://happymtb.org/video/37812/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback