efter fest

Ouf!
Vi var på fest igår. Extra tungt då Nora vill gå upp innan kl 06:30. Festen var här, deltagarna var 2, det delades en flaska vin och lite annat smått o gott slank visst ner oxå.
Träkeps idag. Vad skönt att det inte finns nåt inbokat idag.

Bjuder er på lite Nora bilder. Det är flest sånna jag har i mobilen nu för tiden. Vill nån (mamma) se bilderna i större format så klicka på dom.
Hon ÄLSKAR fruktpurè
Hon o jag på O`Learys  På bacillfabriken (öppna förskolan)
Kanske det godaste köttet jag vet. Hjortytterfilè. Rätt bra ibland att farsan fått tycke för det här med jakt :-)
Det var det jag tillagade igår och det åt vi ihop med potatismynt (tunnt skivad poptatis) som jag körde i ugnen med olja och lite pressad vitlök på.
Sara fick ansvaret över att göra en whiskeysås och jag vet inte hur hon gjorde men shiit vad god den blev.
Melodifestivalen
Jag gillar ju inte det här med schlager men... NU ÄR CIRKUSEN IGÅNG!!!
Jag var mest nyfiken på vad Dead by April hade hittat på och jag gillade faktiskt den låten. Kul att den gick vidare men den kommer vi ju aldrig att skicka vidare utomlands.


Sean Banan, babsan, Torsten Flink, Ranelid...Vad har det blivit av det här? (de va bättre förr?)
Det var segt och extra svårt att komma ur sängen nu imorse. Nä det var varken pga festen eller åldern. Det var gårdagens träning
Jag tog mig till gymet för att köra något effektivt i gårdagens kyla. Gymet öppnade 9:30, jag var där 5 min efter öppning och då fanns det bara två lediga maskiner på konditionsavdelningen. Det var fler löpare än mig som ploppade in och fick nöja sig med roddmaskin eller annat för löpbanden var populära igår.
Jag valde ett backpass och jag körde helt bakvänt. Hastigheten fick sänkas under passet från 12 km/h till att 45 min senare sluta på 10km/h. Backarna kom varannan minut och var inte längre än just en minut. Om INCLINE på maskinen är grader, procent eller helt enkelt bara en siffra vet jag inte men den brantaste backen var på 14 och vila (??) var på 6,5. 7,77 km avverkade jag och det gav en 4 i traineffect på suuntoklockan.
Efter det gick jag till gymavdelningen men precis som många ggr förr så finns inte riktigt orken eller motivationen att styrketräna. Det blev 3 set med utfall. Det måste vara en av djävulens uppfinningar. Utfall. Jag är övertygad om att det är pga dem som jag är stel som en 40 åring idag :-)
Eftersom det skulle krävas ett kärnvapenkrig för att få upp Sara snabbt ur sängen så var dte ju bara jag och Nora som gick upp 06:30. Då tycker jag det är Saras egna fel att hon missade premiären av hoppgungan. Vi fick den igår och nu på morgonen provade vi den
Underbar mobilbild. motivet var ju aldrig still :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback