Dagens sextips

Man kan inte vara för het på gröten så här tidigt så vi börjar väl med...

Gårdagens träning
Ett otroligt löparsug dök ju upp igår om ni läste det inlägget. Jag hade länge funderingar på om jag skulle ta skrotis till Kilsbergen för att köra ett kuperat stigpass men flera parametrar talade emot: tidsåtgång, stigkvalitè som snö och is och sen var det ju dessutom regn och blåst ute.
Det blev dock löpning fast inomhus på Friskis. Jag körde en bättre repetition av måndagens pass. Istället för 45 min ställde jag in 50 min och jag höjde nivån till 19 av 20 möjliga. Dock var jag smart nog (nåja) att starta på en lägre hastighet än sist. 9,5 km/h vilket jag blev tvungen att sänka efter 26 min till 9,1 km/h. Okej detta är ingen snabb löparfart direkt men lägg oxå till att när det var "vila", dvs mellan backarna så visade lutningen 8,7 och var backarna brantare ända upp till 15.
En enda gång fick jag ställa mig med fötterna brevid bandet och flåsa ur i ca 30 sekunder. Det var ungefär då jag sänkte farten oxå.
Klockan visade även denna gång 5,0 i traineffect men det baseras ju bl.a. på pulsen och i den varma lokal som löparbanden står i så stiger ju pulsen några extra slag. Vore kul att köra samma pass i ett svalt rum med en fläkt som blåste på en samtidigt och sen jämföra pulsen.
Suunto-siffror
Duration
0:53'56.7
Peak heart rate
172 bpm
Average heart rate
155 bpm
Minimum heart rate
51 bpm
EPOC Peak
278.1 ml/kg
Training Effect
5.0 - Over-reaching
Calories
781 kCal

En bar, en banan, lite vatten och ett klädbyte senare stod jag i gymet. Det enda som benen fick jobba vidare med var marklyft men jag ville inte chansa att köra för tungt efter löpningen så 3 set med 70 kg fick vara nog. Sen körde jag en ny övning. Eller ny o ny...Jag brukar inte köra den.
Den kändes igår och den känns idag :-)
Sen har dom ju en bakåtlutande bänk som många tror att den är till för situps. Jag är ganska säker på att den inte är det för den står i hantelrummet och magmaskinerna är ju i ett annat rum. Jag tror att den är till för bakåtlutade flyes vilket jag oxå körde.
Utöver dessa övningar körde jag lite mage. O förresten..insidan av magen mådde mkt bättre än i måndags :-)
Nu skall jag vara lite självutlämnande här. Inge jätteovanligt men ändå..
Uppenbarligen har ju ja o Saris haft sex. Jo vi har ju ett barn som bevis. Några ggr utöver det har vi oxå sexat ( 2 ggr :-)) och till er där ute i parrelationer som tycker att ni har för lite sex så kommer här ett självlärt tips. Kanske har ni precis som oss även barn (de är ingen sexhöjare)
I måndags köpte jag aftonbladet av en slump och längst ned på en sida stod det en liten notis om att forskare hade upptäckt att torsdag var den bästa dagen i veckan för att ha sex. Det var tydligen då som testosteronproduktionen nådde sin peak.
Jag rev ut denna o satte den på kylen här hemma.
Det blev en teaser för oss båda under måndagen, tisdag och onsdag och när jag satt i omklädningsrummet på friskis igår skickade jag ett sms hem där det stod " måste vi hålla så hårt på regler?? torsdag onsdag vad spelar det för roll?"
För att prata barnspråk så Den kvällen kramade Bamse Brummelisa extra länge
Även om ni inte måste göra exakt så här så tror jag att småflirtandet och en sexuell spänning i luften med sin partner är en viktig roll. Det funkade igår iaf :-)
Idag har jag och Nora inga planer heller men då vädret är strålande så blir det garanterat en promenad.


Kommentarer
Postat av: Sara

Vet inte om jag vill läsa om dina sexvanor. Jag vill ha mer "dagens träning" eller allra helst "dagens outfit".


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback