vinter lika med spikskor

Igår märktes det verkligen att man slitit hårt denna vecka för jag försov mig. Ganska ordentligt. Vaknade med ett ryck kl 06:32 vilket är ca 2 min efter att jag borde ha varit på jobbet. Ringde kollegan och bad honom ta med mina arbetskläder till det ställe som vi arbetar på. Fördelen med att försova sig just denna dag var att vi jobbade ca 500 meter från mitt hem. Jag cyklade dit och var där ungefär samtidigt med kollegan.

Då blev det ännu ett par löparskor. Mina gamla vinterlöparskor är tunga och klumpiga och saknar dubbar så dom får nu bli vardagsskor.
Dom nya är i stort sett samma sko som jag sprungit nästan alla mina terrängpass i denna sommmar.
Dom smutsiga är Salomons speedcross och dom nya är samma sorts sko fast med dubbar och heter då spikecross. Dom tänkte jag testa nu på fm.
 
Strax efter lunch är vi bortbjudna till några bekanta som bara reser o reser hela tiden. ;-) Bäst att passa på att träffa dom medans de är hemma. Hoppas på lite glögg där.
 
Ni missar väl inte Henrik Öijers julkalender? www.oijer.blogspot.se är adressen. Jag har redan huggit på det första priset men det har tydligen rekordmånga gjort så man får väl hoppas på turen. Jag har oxå bidragit med ett pris i denna kalender. Håll ögonen öppna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu ska vi vara hemma ända till 30 dec :)

Du missade ju ölen :( Tar vi en annan lördag!

Postat av: ola

Sätter en bock i almenackan idag för det är inte ofta jag missar en öl!!

2012-12-01 @ 21:56:31
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback