Snöröjning med Djingis Kahn

Då har man gjort vinterns första snöröjning med Lundbergarn.
Egentligen jobbar jag ju på kommunen denna vecka men hoppade in och röjde snö mellan onsdag kväll kl 23 till igår torsdag kl 11 på förmiddagen. Ett lagom 12h-pass. Lyssnade fört på några skivor Sabaton innan jag började lyssna på den första delen om Djingis Kahn som jag blev så innördad på den där vintern för 2-3 år sedan.
 
Skit-trött lade jag mig på sängen och rekordsomnade när jag kom hem efter det snöpasset men bara i ca 3 h för sen var det dags att hämta Nora och sen kommunkalaset. Jag kunde ju ha frånsagt mig att följa med på denna show med mat och underhållning men är jätteglad att jag inte gjorde det för shit vilken underhållning det var.
Vi hade ett bord ganska lång fram vid den pir som gick ut från scenen där artisterna gick ut och sjöng på ibland. Artister som velvet, Tomas Di leva, Martin Stenmark, Andreas Lundstedt, Stockholm Syndrome och Iva Adamou. De två sistnämnda var minst lika bra artister som Dileva men 1000ggr mer ögongodis än han :-)
 Iva
 Stockholm Syndrome
 
PGA av dessa (inte tjejerna utan jobben) så har det blivit dåligt med träning och idag skall det bli ännu en utgång men en nykter sådan för jag har snöjour. Ikväll är det med ett gäng från klubben. På söndag tänkte jag köra ett maxtest i klubblokalen så då funkar det inte så bra att träna nedbrytande på lördag heller :-(
 
Skitsamma. Mår ju rätt bra och har hittat bra julklappar/födelsedagspresent till Sara. Det är viktigt så hon skall hålla sig nöjd ett år till.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback