Hemma med två heta tjejer

Ja visst verkar alla barnföräldrar med äldre barn ha rätt när det gäller det här med alla dagisbaciller. Kommer att bli en vinter med rekordlite träning om man jämför de senaste 10-12 åren. Men jag tycker jag tacklar det ganska bra.Tycker jag är något friskare idag än igår. Hoppas fortfarande på att kunna köra hårt på annandag jul.
 
En sak som jag försöker ändra på är matintaget. Förösker vara närvarande i tanken både vid inhandling och ätande. "det är okej att vara hungrig ibland" är ett uttryck som jag håller i tanken. Har hållt mig väldigt bra ifrån godis den sista tiden men idag syndade jag både till lunch och på godisfronten. Dock upptäckte jag ganska snabbt att godis inte var gott idag. sötsuget fanns där (de var ju därför jag köpte det) men det smakade inte så gott som jag hade hoppats på. Lite mer jobb på det här så kanske man blir kvitt allt godisätande.
 
Julklappar
Det var flera år sedan jag sprang omkring och jagade klappar till nära o kära men när man nu får presenter från olika famlijemedlemmar känns det konstigt att inte ge nåt tillbaka. Jag tycker det känns konstigt att köpa nåt till någon för köpandets skull. Om jag springer på nåt som jag tycker är klockrent till en person och jag överväger att jag har råd med det så köper jag det då, oavsett årstid.
Idag när min mor var på besök så hade hon med sin en jättefin present. Ett gammalt skolarbete som jag trodde var förlorat för jag har inte sett röken av det på ca 15 års tid.
 
Ni som bor i Örebro eller söderut i länet vet nog vart Boo slott ligger och jag lekte där några ggr som barn. Detta var ett skolarbete jag gjorde i slutet av gymnasiet. Fy fan vad fult jag skrev då :-)
 
Jag hade en födelsedagspresent till Sara som skulle bli av idag. Hon fyllde ju i förrgår. Jag hade tänkt att bjuda på julbord på KKL (kilsbergen Konferens & Lodge) men båda hade feber och var ordentligt hängiga idag så det blev att ställa in det julbordet. Jäkligt synd då jag hade sett fram emot det.
 
Imorgon åker vi ut till farsan och vi hoppas på att vi är pigga nog att få till en kvällsbastu.
Imorgon åker min ena syrra till thailand men innan de far iväg till Arlanda skall dom göra ett stopp på ICA maxi i Västerås och köpa ett antal lättöl till mig. Låter udda va? Det är en öl som jag upptäckte och provsmakade på öl & whiskeymässan
En av de absolut bästa lättöl jag smakat och den görs av ett microbryggeri i Västerås och säljs bara där. Deras starkare ölsorter kan dock beställas från systemet. Vem vill ha en vit jul? :-)
 
Igår var jag gräsänkling här hemma så jag passade att hyra en film. Snövit. Jo det är sant. Jag blev ju ett fan av Chris Hemsworth sen jag såg Thor så...
 
Om du ser denna trailer så har du i stort sett sett hela filmen. Den var väl okej men det kommer nog bli en sån där som går vid jul/nyår framöver. Inge blod, inge sex, inte särskilt mkt våld. Glad att jag inte betalde biopengar för att se den iaf.
 
Trevlig helg på er. Kör försiktigt i trafiken.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback