diarrè

Ja utebliven bloggning beror oftast på att jag har mycket att stå i men då blir det oftast bara nån dags uppehåll. Värre är det när jag blir sjuk. Då tappar jag både rutinen och sugen på att blogga.
Visst var det i tisdags kväll som jag fick till det där hyffsade löppasset? Kände ganska omgående att det var nåt som kändes i magen.
Den käsnaln satt kvar hela onsdagen när jag jobbade men att äta och gå på toa var inget konstigt då.
Sen började torsdagen.... Behöver inte delge er några detaljer men från torsdag natt/morgon till eftermiddag så behövde jag ha väldigt nära till toaletten kan man säga. Missade därför luciafirandet på Noras dagis men det gjorde kanske inte så mycket för dels så ville hon inte stå med de andra barnen o sjunga och direkt när det var klart så kaskadspydde hon på Sara. Låter som en hit!
Idag har väl ingen mått urkass men inte har vi varit jättepigga heller. Jag hoppas verkligen att vi är bättre alla tre imorgon för då skall Sara gradera sig i karaten, jag skall träffa två barndomspolare och på kvällen skall vi alla 4 gå och se ....
 
Förutom Sabaton blir det styrdans till Dynazty och disellukt till Raubtier. Tycker det är grymt tråkigt att deras nya trummis Robban inte kommer att vara på plats. Han är pappaledig?!?
 
Jag har en del böcker uppe i lägenheten. Många böcker av olika karaktärer får/måste vara nere i källarförrådet men en del vill jag ha framme. En sån bok är den som fick in mig på att läsa och nörda in mig mer på träningsområdet. Jag blev nog automatiskt träningsfreak för att jag växte upp i en träningsfamilj som for på orienteringstävlingar, skidläger och löpning redan som liten skit men ju större jag blev så varierade träningsformerna. Denna bok som då fick mig att läsa om träning hette Allt om bodybuilding av Andreas Cahling. Den skrevs 1984 men den jag har är från fjärde tryckningen som var 1992. Jag minns inte när jag fick den men om vi säger att det var -92 så var jag alltså 14 år då.
Jag hade aldrig några tankar på att börja med bodybuilding men den beskrev ju träning i allmänhet ganska bra och visade många bra övningar.
Anledningen till att jag skriver om detta är att det nu cirkulerar lite bilder på honom när han passerat 60 års strecket.
 
Så här såg han ut 1977
 
 
Andreas Cahling's Dual Impact Training Guide
Gissar att den sista bilden här ovanför är från 1981.
 
Vi cyklister har ofta Benny A som förebild om hur vi vill cykla när vi blir äldre,
men om ni vill kan ni ha Andras Cahling som idol tills ni blir pensionärer.
 
Nu har jag blivit sugen på att träna igen. Inte pga ovanstående bilder på Andreas utan för att jag varit sjuk några dagar och vet att det inte blir någe träning imorgon heller. På söndag hoppas jag dock att det skall bli nåt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback