relaxen och 2 floppfilmer

Igår slappade jag och Sara på relaxen på gustavsvik. Dom har gjort om där sen sist jag var där och nu liknar det verkligen en relax i mina ögon. När man betalar det relativt dyra inträdet dit så ingår det även till äventyrsbadet :-) Sara och jag åkte ruschkanorna och åkte i äventyrsbadet. Det var riktigt lite folk där en fredag eftermiddag (konstigt) så man slapp att trängas med tusen kids i forsarna. I relaxen så satt vi i värmerummet, som precis som en bastu, numera är gemensam. Jag provade oxå ångbastu och jag gillar mer o mer att basta ju äldre jag blir.
Nora hade barnvakt av sin morfar och det gick jättebra. När vi kom hem så gick vi och inhandlade lite kvällsmat och spontanhyrde två filmer. Jag fick äran/straffet att hyra film medans sara handlade. Jag tog två stycken av olika karaktär som jag nämnt här tidigare som verkat bra när man sett trailern men det verkar ju de flesta filmerna.
Jag visste att den skulle vara grabbig men jag trodde nog den skulle hålla MARVEL-klass. Eller kanske strax där under men denna skulle lätt kunna gå på nån barnkanal en söndag eftermiddag. Bra gjord men den höll inte hög klass alltså.
Den här trodde jag inte Sara skulle våga se men hon ville hellre se den än Green Lantern så vi började med Apollo 18. Precis som trolljägaren och Blair witch-projekt så vill producenterna få dig att tro att filmen är gjord av upphittat/gammalt film-material.
Visst. Ja ska erkänna att jag ryckte till några gånger och satt fastklistrad ibland men den var en besvikelse. Efter ca 30 min började Sara surfa med sin mobil. Efter 45 min gick hon till datorn. Jag själv kollade klart på den men det var slöseri med tid.
Kolla gärna trailern här nedanför. Kolla noga så slipper du hyra filmen.
Gårdagens träning
Visst blev det en joggingtur men inte så pass långt eller hårt att det gav mer än lite tid i den obefintliga träningsdagboken. Ca 10 km i regn.
Idag skulle jag vilja blåsa av trainern här hemma för att spara fötter och knän till morgondagen. Då hoppas jag att det blir ett långt trailpass.
Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback