duktigt med tjejpisk

Igår kväll gick jag iväg på ensam-bio. Det gör varken Sara eller mig så mkt för jag tror att mitt filmintresse är lite större. Oavsett så var hon så pass dålig igår med riktig feber o så att det inte var en tvekan på om hon skulle med eller inte.
Jag såg The hungergames och den var riktigt bra. Inte så mycket som var förutsägbart i filmen och så var den spännande oxå. Första minuten så var jag dock tveksam för man kastades verkligen in i handlingen direkt. Ingen smygstart där inte. Ett tecken på om en film är tråkig eller inte är om man kollar på klockan efter typ 30-45 min. När jag första gången kollade vad klockan var så hade det gått 1:45.

En känd musiker syns två gånger i denna trailer. Ser ni vilken?
Dagens grymma (nyttiga) träning
Den lokala löparkändisen (?) Lotta Lennartsson hade bjudit med mig på intervaller idag. Josefin Gerdevåg var oxå där. Det var väl egentligen på hennes träningsschema som det stod 8x1000 meter i 3:45-fart och det var jag o Lotta som hängde på.
Jag o Lotta joggade 3 km som uppvärmning först, väntade in Josefin och sen joggade vi 3 km till det ställe där intervallerna skulle köras. Mellan kilometermärke 2 och 3 på Karlslunds 5km-spår. Fram och tillbaka med endast en minuts vila mellan intervallerna.
Intervall Nr:
  1. Gick fint. Vi höll ihop alla tre. Jag hade 93% av maxpuls på slutet men benen kändes bra.Tid: 3:43
  2. Vi körde åt andra hållet, lite svagt uppför, snittade på 91% och slutade på 96,6%. Tid: 3:47
  3. Här började benen kännas tunga pga den korta återhämtningen, snittpuls 92% (166) 3:44
  4. Slet mig med nästan hela vägen, tappa dom på slutet. snitt 92% 3:56
Här kände jag att om jag skulle orka hålla deras höga tempo så fick jag nog stå över två intervaller så att jag skulle kunna hänga med tjejerna på de två sista intervallerna. Jag småjoggade och höll mig varm tills de kom till baka efter nr 5 och nr 6.
Mina nr 5 & 6. Här startade Josefin hårt och jag tänkte efter 30 sekunder att fy fan jag är inte pigg men jag lyckades hänga med ändå. Någon som tappade lite var Lotta. Halvvägs så gick jag ut brevid Josefin och lyckades öka och tänkte nu jäklar ska hon få jobba. Nu blev det lite tvärtom :-) Med 200 meter kvar var benen som lyktstolpar och det var på ren vilja som jag inte släppte ikapp henne. Min klocka stannade på 3:30
När man kör så här hårt och börjar vila så kan jag säga att en minut går ruskigt snabbt.
Helt plötsligt så var det dags för dagens sista.
Här var det en rent självplågeri. Hängde med i ca 200 m sen handlade det om att minimera förlöjligandet av mig själv. Klockan stannade på otroliga 3:58 vilket jag absolut inte trodde för kroppen kändes helt jäkla färdig.
Vi joggade hemåt och utav de 15 km som kan noteras idag så gick 6 km ganska snabbt idag. Jag blev nyfiken och frågade Josefin (som förövrigt är ruskigt duktig som löpare) på vilken intensitet hon ligger på under intervallerna. Lite huvudräkning så svarade hon " ja ungefär 85%" Den lilla mentala styrka jag hade kvar försvann just där :-)
Detta var kanske inte den bästa uppladdningen inför morgondagens träningstävling i mtb men va fan. Lite vila på det här så :-)
Nu har vi varit uppe en sväng på stan och reserverat en sån här:
Vi reserverade modellen Poco plus. Mittenmodellen.
På stadium provade vi en av deras modeller för ca 1200kr men det var nog den sämsta vi testade. På babyproffsen fanns en för 800 kr som kanske skulle ha fungerat men jämfört med Osprey(som iofs är mkt dyrare) så fanns inget att tveka på. För att det ska bli av att vi använder den så ska det kännas bra.
Nu väntar påskmiddag :-)

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Är det nån som behöver riktigt med tjejpisk så är det fan du !

Postat av: ola

:-) Vissa gillar piskor o sånt

2012-04-08 @ 18:48:06
Postat av: Mamma Milla

Efter som du är jättegamal, så är väl du erfarnare än mig vid sånt ;)

2012-04-09 @ 09:20:45
URL: http://lillamochhulkenh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback