sparar formen i blodpåse

hej hej hallå.
Idag har det egentligen inte hänt så mycket. Fönsterputsaren har varit här. Trevlig kille. Jag gick omkring och småpratade med han under tiden han jobbade och i famnen hade jag Nora. Hon var så trött men ville absolut inte somna i min famn. Hon smålog ibland men slöt aldrig ögonen. Efter en stund så provade jag att lägga en liten tyglapp över hennes ögon och då somnade hon direkt. Det var bara att lägga ner henna i hennes spjälsäng. Snacka om att pressa sig att hålla sig vaken in i det längsta.
Idag klev jag ännu ett steg närmare att bli blodgivare. Var på provtagning på USÖ. Denna gång hade jag med mig läkarintyget på att min låga vilopuls beror på all konditionsträning.
Med ett litet plåster i armvecket kändes det nästan skyldigt och iögonfallande att gå in i klubbstugan nu ikväll.
Martin som satsar lite på cykelcross måste ju träna så här års. Jag vill mest spara mitt fina säsongsblod och trycka in det till våren igen :-)
Vi körde 4or idag. Idag igen för mig då som sprang det igår. Idag var benen lite segare men det funkade okej. Vi körde efter den specialmixade skiva jag fick av min forna konkurrent Gunnar Töjren. Sjuk i huvet som man är går man ju igång lite extra när man hör Vacchi & Adamsson skrikandes i låtarna.
Imorgon är det vila. På torsdag blir det kanske ett lätt joggpass. Vila fredag för att ha riktiga sprättben på lördag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback