skiter i vasken

Det var värst vilken produktiv dag det har varit. Sara har haft den längsta dagen i skolan hitintills dvs att jag varit själv med Nora nästan hela dagen. Då har jag skötit tvätt-tiden (smygstartade dock redan 06:20 imorse) plockat undan lite skräp här hemma samt fixat en massa saker inför helgens Kumlacross. Fick samtal från Filip Nyängen på P4. Tydligen blir det ett reportage från Kumla imorgon. Han (som är actionreporter) ska få provcykla crossbanan. Jag vet inte om detta direktsänds eller om han spelar in och så eftersänder dom det en annan dag.
Sen har det löst sig med tre sponsorer under dagen och sen, lite slumpartat, kanske en till sponsor nappade. En butik där jag redan gillar att handla kläder så man är ju lite tjenis med dom (en kvinna naturligtvis)
Gårdagens träning
Innan ett funktionärsmöte så satte jag mig på wattcykeln och körde 4or. Ett drag som kan vara på vinst och förlust men igår var det tydligen en bra dag. Riktigt bra med tanke på hur lite cykel jag tränar. Körde första 4an på 322w och det funkade ovanligt fint. Kom upp i 90% av maxpuls precis på slutet.
Följande två intervaller körde jag på ca 322-328w men pressade lite högre på slutet av dom. Noterade 96% av maxpuls på slutet av nummer 3.
När jag skulle köra den sista så protesterade benen efter ca 45 sekunder och huvudet gav med sig och allt stannade. Men direkt kopplade den underbara delen (eller idiotiska enligt en del) av hjärnan in och skrek " NEEEEJ du orkar!!! och benen vispade igång igen. Jag är nog mest nöjd med den intervallen för där bevisade jag för mig själv (och benen) att det finns mer där än vad man ibland tror.
Ovanstående bild har inget med träning eller cykelcross att göra men hon är för go när hon badar :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback