öronmärkt sajt

sara är ibland ett geni. Kanske inte för en liten stund sen då hon kläckte ur sig denna mening när vi pratade om inlinesåkning. " Jag åkte flera somrar när jag var i 10års åldern". Hur många somrar kan man egentligen åka inlines på när man är 10 år?
Bättre var hon när hon hittade sajten
derailleurhanger.com
Det verkar som de har växelöron åt alla.

Idag kom det ett mail som löd:
ola Hellstrom

Your order has been shipped to you from derailleurhanger.com via the US 
Postal Service to the following address:

ola Hellstrom
tunnelgatan 8a
orebro, 70363
SWEDEN
För 156 kr + 40 kr i frakt skickar de ett växelöra från staterna till lilla mig. Det är bra skit. Dock är det lite svårt att hitta exakt det växelöra som man behöver. Åtminstonde till min focus extrem. Man kunde bara söka på cykelmärket, hur många hål örat skulle ha och sen listades de upp så fick man leta upp sitt. Jag hittade mitt ganska snabbt då jag har flera bilder på mitt växelöra som genom åren har tagit en del smällar
Hanger #11

Idag har vi shoppat lite barnkläder åt Nora. Det första blev väldigt snabbt avklarat då hon bokstavligen sket ner sig på vägen till köpcetrumet och extrakläderna låg inte i skötväskan. Om ni måste veta så var det bajs från naveln till ryggen... :-)
Man blir väldigt okänslig mot bajs som förälder.

Imorgon fortsätter hjärnan att snurra cx men jag tänker bryta av det genom att sticka ut på mitt livs första pass på rullskidor. Hämtade ut dem idag med rätt sorts bindning på. Imorgon skall det alltså skaffas asfaltseksem igen då. Var ju tidigt i våras jag fick det sist när jag krashade på Östgötaloppet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback