Längtan

Nu är det höst. Förutom nån löpartävling och en crosstävling så är ju säsongen länge förbi och man börjar sätta upp nya mål. Jag har ju redan skrivit om mitt flera gånger innan. Jag vill köra bra på AXA fjällmarathon 2012. Känns långt borta men min längtan till den underbara miljön kring Åre gör att man står ut. Har dock lite problem att översätta träningaplaneringen från cykel till löpning. Ska man köra liknande där att man lägger en grund, styrka och långa intervaller i början? Vad är ett lugnt distanspass när det gäller löpning? Jag tycker att 12-16 km är lagom där jag joggar hela tiden men det går ju att göra ännu längre pass med avbrott för gång och kanske en fikapause.
Ska läsa in mig lite mer på runnersworld.se och tänka på fjällmaran. Här är ett klipp från årets upplaga. Hoppa gärna fram till ca 5:30 min i klippet

Gårdagens träning
Det var inte så många som trotsade mörkret och den svala temperaturen igår. Jag, Lill-emil, Johan F och Jimmy B. Den sistnämnde körde på cykelcross så vi valde ganska snälla stigar strax utanför stan. Lägg där till att han inte körde med någon dx/kina-lampa eller motsvarande. Han körde riktigt bra men jag tror att krasherna stannade vid tre stycken. Totalt sett blev passet ganska lungt men jag stressade upp tempot på ett ställe och lagom när jag väntade in Johan så la han in en attack. Vad är det för cp-gen i mitt huvud som gör att jag måste hänga på då?
Kul pass och lagom lång för mina tår var hyffsat genomfrusna när jag om hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback