gammal o senil men fräsch

Det är inte lätt att minnas allting. Nu kan man skoja om att det är åldersrelaterat men jag tror nog inte jag är ensam om att inte minnas min första cykeltur, min första skidtävling eller när jag spelade min första fotbollsmatch. Att jag har gjort dessa saker det vet jag men inget minne av FÖRSTA gången.

Därför är det lite extra kul när man nu i vuxenålder gör saker för allra första gången. Som idag t.ex var det premiär på rullskidor för mig. Jag har aldrig nånsin stått på ett par men när XXL-butiken öppnade för knappt en vecka sen så slog jag till på ett par.
Jag var inställd på att krasha åtminstonde EN gång men jag klarade mig från att syna asfalten. Hade fått ett tips av svärfar som kör en del rullskidor vart den bästa asfalten fanns. Tog bilen till Almbro sen körde jag skidor till Ekeby och sen tog jag siktet mot Kumla. Vände efter 30 min och sen samma väg hem.
Det var lite osäkert första kvarten men sen kändes det nästan som jag stod på vanliga skidor. Fick till stakningen, diagonalade lite trots tidigare varningar dock tycker jag att det var svårt att få upp pulsen. Ska testa nån brantare backe nästa gång. Då det passerade två små regnmoln över mig så upptäckte jag att jag skall fixa någon slags stänkskärm till skidorna för de kastar vatten och smågrus på pjäxorna. Otrevligt.

Kommentarer
Postat av: Rickard

Och på festivalen lirar bandet Kletsmet....

2011-10-10 @ 22:29:57
Postat av: Ola

Ja vet ja reagerade oxå på de. :-)

2011-10-11 @ 06:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback