Distansträning i joggingskorna.

Redan vid frukosten idag började filmtemat. De pratade om Tintin på nyhetsmorgon. När de visade upp olika Tintin-almbum så välde det upp barndomsminnen i mitt huvud. Undra om jag har dom sparade nånstans. Jag hade inte alla men några stycken vet jag att jag hade.
Får se om jag går och ser filmen som snart är aktuell.
En annan film som vi (jag och Nora) var och såg idag var Jägarna 2.
Ni ser två målade naglar som håller i sitsen (tack Moa) och hade hon inte gjort det hade den slagit upp och Nora hade blivit oväntat vig. Nora ser lite skräckslagen ut och Jägarna 2 är ingen barnfilm direkt.
Nu kan man ju undra om/hur Nora blev påverkad att se en så ruskig film i så ung ålder. Finns ju några alternativ:
  1. Hon blir intresserad av vildmark & jakt och vill senare i livet skaffa jaktlicens. Helt okej.
  2. Hon bli bli polis och skippa rättvisa. Också helt okej.
  3. Hon kommer alltid vara skeptiskt mot norrlänningar, särskilt sånna i skägg. Helt okej.
  4. Hon kommer att bli en mördare som hotar alla inklusive sin familj. Tror inte det är nåt bra...
Dagens träning
Efter barnvagnsbion fick jag lite revansch för passet igår. Jag joggade 13,4 km med ett snitt på 4:47/km. Det kändes i benen att A: jag joggade igår men det tror jag inte och B: att jag sällan kör pass över 11-12 km för på slutet var det trötta ben.
Snittpuls 144 och käsnlan var skön joggingfart. Hört att Örebro AIK kör sina långpass i 5 min/km fart. Tempot låter skönt men jag märkte idag att jag inte kommer att orka riktigt.
Nu i em tog jag och Nora ännu en promenad för att Sara ska få plugga i fred. Det blev Voidas tidningsbutik där nya numret av Runners inhandlades sen gick vi till Hälls Cafè men jag åt en nyttig bulgursallad. HA! Det trodde ni inte va?! Nä se godiset åt jag i förmiddas till bion :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback