4x4 + glass = succè

Igår var ännu en händelserik dag. Först hade vi en tvitt-tid så sent som kl 10 vilket inte sker ofta. Nä det är ju oftast jag som börja redan vid kl 7 men inte igår. Innan det var klart for jag till klubbstugan för att träna inomhus.
Gårdagens träning
Tänkte mig 4x4 intervaller och det kan man väl säga att det blev fast med lite modifiering mot min grundtanke. För det första så satt jag inte på watthojen. Ett smartdrag förmodligen. Den första intv gick skitbra men jag brände mig nog för redan i starten av nr 2 så märkte jag att det inte skulle funka. Resterande 3 intv körde jag på tyngre motstånd så tramp-musklerna ändå skulle få sitt. Pulsen la sig på behagligare 88-89% av max under intervallerna.
När jag kom hem så mötte min roliga och halvknäppa sambo mig i halle. "Lukta mig i ansiktet" sa hon. Bara den frågan gör en ju lite frågande vad som står på. "Luktar jag inte kattkiss eller liite lite kattbajs" frågade hon vidare. Jag tyckte inte hon gjorde det och man blir liksom nyfiken varför denna udda situation uppstod. Hon tyckte det var märkligt för hon hade ju bara gosat med en av våra katter. Ni vet så där borrat in huvudet i deras päls.
Nåja...Vi släpper detta för en stund.
Jag och Nora skulle lämna Sara ett tag så hon skulle få plugga men då var det tydligen pluggpause så hela familjen gick upp på centrum. Behöver jag säga vart vi hamnade?
Jag provade någe nytt. Dammsugar`n heter min gröna skapelse. Självklart är det en dammsugare i, mjukglass, dammsugarglass, kex och strössel. Mums!
Vi kollade även lite på en ny barnvagn då vår 20 gamla har gått sönder samt saknar bälte till sittdelen som det snart är dax för. Men vi har inte 6800 att lägga upp just nu på en ny Emmaljunga. Det var nämligen en sån som verkade passa vårt behov bäst.
När  man är på stan  med lilla Nora så funkar det verkligen som hundtricket. Ni vet vad jag menar? Att man har en söt hundvalp som isbrytare mot söta tjejer. Det som skiljer det åt när man har med sig Nora är att tjejerna är ca 40 år för gamla.
Vi hade ju vår första barnvakt igår oxå. Kusin Linnèa satt och hade typ världens lättaste jobb när Nora låg o sov igår kväll. Jag och Saris var nämligen på bio och såg Abduction. En lite Bourne-kopia fast inte med samma höga tempo. Jag tycker den var okej men inte mer än så.
På vägen hem gick vi och skrattde och flammsade ganska mkt och då säger Sara plötsligt " det där med kattkisslukten i ansiktet. Det försvann när jag duschade"
Hur gosar hon egentligen med våra katter???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback