extra mycket i huvudet för en gångs skull


Se ovan. Ett krashat cykelstyre. Styrlindorna går sönder ganska lätt men lägg ihop det med de övriga skadorna och notera den nedslitna metallen längst ut.
Inte nog med att jag känner han som gick i backen utan allt händer på spurtrakan in mot mål i uppskattningsvis 50-55 km/h när speakern, alla cykelvänner och nära o kära står och kollar vem som ska vinna loppet. Helt plötsligt ser man hur några går i backen och det är aldrig kul att bevittna en cykelvurpa på landsväg. Jag var inte först till olycksplatsen men när jag kommer dit och ser hans tjej chockad och gråtandes vid hans sida, hans barn är ca 5 meter därifrån och ser sin pappa ligger och blöder och är illa skadad så gick det in i hjärtat på mig så med gråten väldigt nära går jag därifrån efter en stund.
Nu, ca 5 h senare, vet jag att han trots allt är hyffsat okej. Han är nog i skrivande stund sövd på sjukhus för att de skall kunna rengöra alla sår på båda armarna, höfterna, ena foten, knä mm. fria från asfalt och smuts.
Han är en tuff kille så han sitter snart på hojen igen skulle jag tro. Kanske inte just den som han satt på idag dock.


Om jag försöker att inte tänka på olyckan så kändes det väl okej under dagens linjelopp. Jag har absolut inte samma tryck i påkarna som för ett år sedan men det har ju sina förklaringar. Jag är ingen talang utan måste träna hårt för att bli bra. Det har jag inte gjort på senare tid eftersom jag inte har några mål denna säsong. Inte cykelrelaterade iaf. Det finns två mål och den ena är att jag ska bli pappa och det andra är att genomföra AXA fjällmarathon. De är lite olika kan man säga :-)
Där är stundtals jobbigt att få det så där svart på vitt att man tappar i form men samtidigt så gillar jag ju sporten så mkt och tänker inte bli en sån där som bara lägger av. Jag får väl acceptera att jag kan klassas som utfyllnad i klungan numera. Barnafödelse närmar sig så några större träningsförändringar kommer inte att ske. 

Fick en kommentar i helgen att " ja men när man läser din blogg så verkar du ju bara träna" ja jo men min text här säger ju inte att jag tränar korrekt och bäst av alla. Om jag dessutom väljer att bara skriva om just träning så är det klart att det kan uppfattas så. Nåja. Jag har numera ett aktivt liv och det kommer verkligen att fortsätta vara så. Även med familj. Det är liksom vår livsstil i Backlund/Hellström.

Kul att komma hem till La Liga. Har fått höra att katten Neo har försökt att ta över den Alfa-hane roll som jag har här hemma :-) Han testar verkligen Sara och moppsar sig mot henne. Tur för henne att jag är hemma igen då. Och lilla Leia som jag aldrig får gosa med hoppade upp i mitt knä och gosade frivilligt när jag varit hemma i några minuter. Hemma är bäst!


Imorgon är det återigen Vuxenträning i mountainbike MEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inte vid klubbstugan kl 18 utan bakom Norra cykel vid kl 17:30. Vi kör en lite längre sväng i lungt o behaglig fart så även
Johan hinner med.

Kommentarer
Postat av: Johan F

Tack, det uppskattas av en så gammal man som jag.

Postat av: mamma milla

Tack för jag fick prata av mig!

kram

2011-05-03 @ 08:42:51
URL: http://lillamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback