utomlands med russinhud

star i receptionen till hotellet vi bor pa. lite svart att första kanske när den enda bokstaven som inte finns pa tangentbordet ar den innan ä och ö
Sen finns det ingen möjlighet att göra en smajli heller

Batresan gick ganska snabbt och det var oxa en kort promenad till hotellet vilket var bra för da Sara lider av sin foglossning idag. Trots den gjorde vi delar av Gamla stan här i Tallinn, som är jättefin, men det blev nagra spontana vilopauser här och där.
Bilder far vi väl ladda upp när vi kommer hem.

Här pa hotellet har de ett antal pooler och bastusorter vilket vi utnyttjade nu ikväll. Vi kommer garanterat att göra det imorgon oxa för det var sa skönt efter en dag pa stan. Angbastu, torrbastu, turkisk bastu, mild angbastu, bubbelpooler, utomhuspooler samt en bardisk direkt vid poolkanten.

Idag blev jag inlockad fran en tursitbutik med sovenirer in i ett rum innanför. En ganska pastridig man visade mig en hel vägg med knivar, försvarsspray, fjäderbatonger, nazistsymboler och replikavapen. Hade jag fragat sa hade han säkert kunnat fixa bade det ena o det andra under disk. Sara följde inte med in utan vände i dörren.
Man far känslan av att det är mer kriminalitet här men det är kanske bara en fördom men just i denna lilla "butik" fick man en olustig känsla.

Imorgon blir det garanterat mer fika i gamla stan för marsipan är nagot som de är kända för här.
Blir svart att hitta en schysst form tills pa torsdag da jag lovat att vara kalsongmodell at Dressman. De söker nagra fler. kl 18 till 21 pa torsdag. Vill du vara med

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback