old boys route

Vaknade upp med svullen hals och mer sänkt än vad jag varit den senaste veckan. Skulle inte ha cyklat igår. Åtminstonde inte så hårt och så länge. Jag märkte ganska tidigt när de tuffa, hårda gamla gubbarna gasade på ut ur stan att jag fick slita ordentligt. Sen var det inge distansfart de höll heller men iaf. Man undrar ju vilka man var ute med egentligen?


Jag låg på rulle i stortsett hela passet som blev runt 8 mil för mig då jag skarvat lite innan. På slutet kändes en kombination av dehydration, sjukdom och energibrist. Det var oxå med en ungdom. En av sveriges starkaste 14-åringar
Redo för trolltyg.
Men han släpper ju aldrig ett hjul så han hade inga som helst problem med gamlingarnas hårda körningar.

Nu kommas jag att jag antingen kan bli ordentligt sjuk och sen vara av med skiten eller så kan kroppen min köra den enkla vägen och göra sig av med skiten nu.

Nu bli det tre vilodagar iaf då jag skall bygga ett trallgolv på balkongen 3,7 m x 1,1m. Det bli lite skönare att gå ut på då än betongen. Sen åker vi och hälsar på morsan  i Upplandsväsby fredag-lördag och kommer hem med ytterligare två familjemedlemmar. 2 gulbukade vattensköldpaddor som inte har fått något namn än. Förslag?

Kommentarer
Postat av: Sara

Einstein och Newton?

2011-03-10 @ 08:15:50
Postat av: Sara

Hmmm, det var faktiskt ganska bra namn :) Lite unisex-klingande

Postat av: Gubbe M

Skyldig :)

2011-03-11 @ 12:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback