prologlunga på 3x4

Hej och god morgon. Tog lite sovmorgon ända till 06:38 idag men det passade bra då tvätt-tiden började kl 7.

Igår var den "sista"vuxenträningen innan juli-uppehållet. Jag hade hoppats på att fler ur den ca 75 man stora facebookgruppen skulle kunna närvaro men vi blev bara ca 17 st vilket gav mer fikabröd åt varje deltagare då jag hade köpt lite extra. Jag ledde gruppen mot den lilla crossbana som ligger i Norra Bro som jag tyckte höll en perfekt patina (yta men det vet ju ni som kollar på antikrundan). Några vattenpölar som gjorde alla så där härligt leriga. Johan F hade ännu en ny montering på sin GoPro-kamera och idag tänker jag inte ens länka till honom för ni hittar väl dit ändå? Han filmade bakåt och då han nästan alltid ligger först så kommer nog alla deltagarna att bli med på filmen. Johan var fruktansvärt snabb att slänga ihop en trailer/teaser och nu steg mina förväntningar på slutresultatet (mest pga av musikvalet)

Konditionsträning - Teaser trailer from Johan Fintling on Vimeo.

Gårdagens träning
Som sagt, crossbanan, 2 varv tar ca 4 minuter om man tar ett snitt på gruppen. Jag, Bombarn Bergkvist och H.Eknor var de snabbaste och vi körde på ca 3:35. Vitsen och min tanke var att vi skulle stressa varandra och hjälpas åt att få upp puls och flås ordentligt. Vi delade på oss i två grupper, en vilade och en körde. Man startade på lite olika platser beroende på hur snabb man var. På cross banan finns det flera platser att köra om på och då får man/måste man ta i lite extra för i många kurvor så finns det bara plats för en cyklist.
Jag hade nog siktat på att vi skulle köra 4 upprepningar så passet nästan blev som ett cykelklassiskt 4x4-pass. Nu upplevde jag nog att det var den starka skidåkaren :-) som tyckte det räckte med 3 ggr. Jag var väl inte så svårövertalad efter 2 hårda omgångar heller för jäklar vad jag tog i igår. Jag låg på 96% av maxpuls på slutet av alla mina heat och senare på kvällen hade jag en lätt variant av prologlunga.
Ska bli så skönt med minst en total vilodag.
Förvaltar jag denna vecka bra så tror jag att jag faktiskt kommer att ha pangpang-ben på söndag.

Igår gick 2 beställningar iväg. En till tyskland och en till Karlstad. Båda leverantörerna tar lika mycket i frakt. Gjorde väl mest fynd på den tyska sajten bike24.com men tyvärr så hittade jag inte allt jag ville ha där så då fick de bli cyclecomponents.
Saker/prylar/lulllull
Sram kassett 980, XTR-kedja, TA-klingor 42-30, Rocket Ron-däck, 2 nya UST-ventiler, stans-gugga.
Nu var jag ju på jakt efter en ny minipump och bromsbelägg oxå men det fyndade jag tidigare på dagen hos Uno Forsbergs. Fick bra priser men det var säkert bara för att Sara var med :-)
Jag köpte även lite långloppskäk.

Nu ska jag slöa vidare innan det är dax att skifta plats på lite tvätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback