Omkastningar i vardagen

dagens tips
Är ni i en osäker relation och tror att ett barn för er närmare varandra ? Glöm det. Det är en tuff värld. Nu har jag oftare och oftare två gråtande tjejer här hemma vilket naturligtvis påverkar även mig.
2 arbetsdagar kvar sen blir jag hemma en semestervecka vilket blir skönt för oss alla tror jag.
Idag när jag kom hem så blev kombinationen: Barngnäll, ledsen Sara, jävligt skitig lägenhet, hungrig, skitig och muskulärt trött en plåga som nu håller på att lugna ner sig. Tur man inte har lika mycket träningsångest som förr i tiden för då hade väl samvetet gnagt i bakhuvudet oxå.
Dock var det cykelstyrelsemöte idag men nu prioriterade jag familjen istället. Take that ni som bara tror jag tänker träning o cykel fortfarande.

Gårdagens träning
Det stod backträning på schemat och i sista stund ändrade jag mig från att ta med vuxenträningsgruppen mot Ekeby-Almby och köra tröskelträning och istället ledde jag dem mot Sörbybackarna och började lungt i snälla backar för att sedan tuffa till det och avsluta med 20 minuter intensivare träning i brantare backar. Det var 4 !!! tjejer där vilket nästan är rekord och jag noterade nyss på fejjan hur en har satt upp ett mål att innan den 1/9 kunna cykla upp för slalombacken. Ett tufft men realistiskt mål. Appropå facebook så är det väl snart nästan 70 medlemmar i gruppen Mountainbike i Örebro-gruppen. Jättekul. Bra initiativ där
Johan. Snart kommer det kanske upp en film från gårdagen på hans sida då han likt Oscar Byhlinder fäst sin GoPro på ramen under träningen.

Nähe. Rakning & tvagning står på schemat. Imorgon vet jag inte vad jag skall göra men en sak är säker. På arbetstid får jag fälla ett stort träd. Det är alltid kul.

Kommentarer
Postat av: Johan F

Bra där Ola, familjen är snäppet viktigare än cykelstyrelsen... Fast slänger man in en bra tur i Kilsbergen i potten, då blir det svårare, särskilt om ungarna gnäller. För övrig så är vi faktiskt precis 70 pers i gruppen just nu, riktigt skoj.

2011-06-22 @ 08:18:01
Postat av: Malin

Bra Ola! Prioritera tjejerna! Kram till Sara!

Postat av: Tina

Det är no VÄLDIGT få som tror att barn förbättrar förhållandet på kort sikt. Men håll ut. Det 18 första 18 månaderna är de värsta. Sen är det ju dags för nästa knodd....

2011-06-22 @ 12:37:46
Postat av: Maja

Häftig sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-11 @ 16:05:40
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback