ett nytt liv, ett nytt äventyr

En bild säger så mycket.




Vi börjar med lite HipHop-stylish med mössan på sne. Hon kommer att lära sig allt om hårdrock med åren.

Nu kan det finnas en risk att denna tränings-och tävlingsblogg kommer att byta inriktning lite grann. :-) Bilder på kräks, bajsblöjor och ett småbarns framsteg är mycket möjliga.

Jag tänker inte göra någon slags "racerapport" om förlossningen men jag och Sara har nyligen kommit hem, ganska trötta, och båda är nöjda med förlossningen och vi tycker den gick som förväntat. Tror vi hade förberett oss bra.
En rolig sak som jag iaf vill delge är när vi var hemma igår em och klockade alla värkarna. Det sägs att man behöver inte åka in förrens det är 3 värkar på 10 min. Igår rörde vi oss i kvarteret och hade ungefär 7-8 min mellan dom. En värk gör att Sara (kanske alla kvinnor?) måste stanna upp, fokusera andningen och uthärda smärtan när livmodern drar ihop sig. Jag kunde både se och höra på Sara att det gjorde hyffsat ont. När detta pågått nästan 1,5h fäller hon en underbar kommentar på min fråga "Gör det mycket ont?"
Hon svarade " jag har haft ondare på både träning och tävling"
Detta gällde alltså inte själva förlossningen för då tror jag inte att ens sara har haft så ont på träning. I slutskedet av en förlossning så tror jag att det är någon slags ur-kraft som tar över. Den alldra sista krystningen var mäktig.
 
Och jag själv då?
Jo va fan jag grinar ju till dokumentärer på tv och extreme home makeover så vad tror ni? När Nora ploppade ut grät jag som en skolflicka.
Sen var vi i stort sett vakna från igår morse kl 02:50 tills idag på förmiddagen och det var väl som att ploga snö en hel natt. Man blir lite ovanligt dum i huvudet och hjärnan tar liksom små mikrosömnpauser. T.ex. när jag för 17e gången gick ifrån förlossningsrummet för att köra vetekudden i mikrovågsugnen. Ställde in mikron på 45 sekunder och satte mig i stolen brevid, somnar och vaknar när mikron piper 45 sekunder senare :-)

Nu ligger mina två blondiner i sängen här hemma och sover och jag skall nog ta mig en löparrunda. Blir en tidig kväll i kväll.

Tack för alla lyckönskningar, grattis och frågor. Jag har inte svarat er alla men tack ändå.


Kommentarer
Postat av: David

Stort grattis till er båda

2011-06-07 @ 17:54:15
Postat av: Johan F

Ja, ja, bäbis hit och dit. Det viktiga är ju filmen och jag gjorde en instas igår och hoppas få ut något ikväll.

Postat av: Thomas J

Stort Grattis till er båda!

Fint namn Nora. Tur att helgens läger inte var i Ånnaboda :-)

2011-06-08 @ 10:36:50
Postat av: Micke

Grymt :) Stort grattis!

2011-06-08 @ 12:03:27
URL: http://ormmicke.wordpress.com
Postat av: Jakob

Grattis till er!

2011-06-08 @ 21:31:26
URL: http://jakobbjorklund.blogspot.com
Postat av: Annika

Wow! Jag blir så rörd bara av att läsa detta. Jesus så fint och urhäftigt att föda ett liv. Jag ser fram emot bebisbilder och sådana angelägenheter framöver :) Grattis igen!

2011-06-09 @ 17:10:54
URL: http://tremil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback