Ännu en sovmorgon

Inatt känns det bara som jag har bytit blöjor. "Ola kan du byta på henne?" Jag kan/vill ju inte säga nej för Sara gör ju liksom matningen hela tiden. Det märktes nog att jag "jobbat" under natten för jag fick gå upp vid kl 4 och äta en förtidig frukost och sen gå o lägga mig igen.
De här 10 dagarna man får i samband med förlossningen är rätt bra för att få någon slags rutin samt vänja sig vid avbruten nattsömn.

 
Igår var jag, Magnus P, Mattias F och Emil i Pershyttan och körde mtb. Stigarna var inte riktigt lika fina som för en vecka sen pga mycket regn dygnen innan men ändå. De sitter på en mtb-guldgruva där uppe. Jag och Emil var där uppe en stund innan gubbarna dök upp och vi fick bevittna vad de har för söndagsnöje i Pershyttan. Hela ytan nedanför Digerberget var fylld med bilar så körde de bil-bingo. Alla satt i sina bilar med bingobrickor och se ropades nummren ut i en kraftig högtalare.
Vi deltog inte i det utan cyklade naturligtvis lite schyssta stigar.
Dryga 2 h mtb blev det för Emil och mig medans de andra två säkert fick mer för de skulle cykla över berget hem. Vi var lite nervösa för punkteringar då vi 4 hade med oss 2 extra slang men endast en luftpatron o ingen hade med sig pump. Lite amatörvarning på det rutinerade gänget.

Idag skall vi nog göra en utflykt. Inte för att Nora vill eller kommer att fatta det. Nä det är nog mest för vi vill. Shit vi kommer att dra iväg vår dotter på massor av sånna här miniutflykter. Sara tjatar om Stora Holmen men ja tror inte Nora får ut så mycket att kolla på djuren eller bli rodd i en båt över till stadsparken. Inte än.

Missa inte vuxenträningen ikväll. Samling bakom Norra kl 17:30. Blir avslutningsrundan i 2 olika fartgrupper.

Kommentarer
Postat av: Rasmus / Billiga Cyklar

Haha, hade varit kul att se lite bilder där ni spelade bilbingo. Fast ni hade fått köra den nya varianten av bingo, Cykelbingo ;) haha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback