Mitt liv som tjockis, Fettos Kahn

För fan vad de ska krångla med ettor o nollor!!!!!!!!!!!!!

Har haft problem med att få ihop boxer, ny tv och DVD-spelaren. Köpte 2 nya kablar idag och fick allting att funka. För en stund. Efter dvd-tittandet så får jag inte ut tv-ljudet i surroundsystemet igen. Jäkla skit.

O sen det här med att få in youtuberutorna i bloggen oxå. Jorå de går bra nu..

Förutom den ca 1,5 långa powerwalk jag tog med kollegan Martin imorse innan frukost så har jag slöat BIG TIME idag. Kollade lite bakom-kulisserna på AVATAR. Åt lunch. Åkte upp på stan och lyxfikade själv

2 koppar. Den lilla är för lyxen och den stora för att kunna sitta länge. Jo det är säkert, allt ihop var till mig.

Svängde in på videobiljarden på vägen hem och spontanhyrde tre filmer. Den ena var en sån där av lite mer tidsfördrivkaraktär nämligen Resident Evil Apocalypse. Det är med hon den där Milla i...

 Den andra var om en norsk motståndshjälte under 2a världskriget som heter Max Manus. O den tredje heter Mongol och handlar om Djingis Kahn :-)
Jag lade ut ett filmklipp för några veckor sedan när jag skrev så mkt om ljudboken jag lyssnade på. Det klippet var från denna film. Upplevde att böckerna är bättre för filmen skippade så mkt som jag tycker är viktigt. Som hur Timüjin enade folket till ex.
2 filmer har jag kollat på nu på eftermiddagen/kvällen men jag sparar Max Manus tills på onsdag.

Vill tipsa om en film som snart har premiär, Gränsen. Utspelar sig vid norska o svenska gränsen 1942. En svensk produktion :-) Jag visade trailern för Sara o hon utbrast "en Sara film" Kändes som hon ville bjuda mig på den snart :-)
Trailern!

Imorgon har jag förutom en trevlig lunchdejt att se fram emot oxå en efterlängtad träning och sen är det ett öppet möte i klubbstugan. Det kommer att fikas, bjudas på hamburgare & lite läsk, provas & beställas kläder och självklart en massa cykelsnack.


Kommentarer
Postat av: Johan F

Ni har väl köpt en Full-HD-tv? Så vad då dvd-spelare? Du måste ju skaffa en Blu-ray nu och börja mata TV:n med högupplöst material! Annars blir det som i reklamen vettu: "water ready pool". Hur kul är det? Ses ikväll.

Postat av: ola

Har precis upptäckt skillnaden mellan HDMI och scart. Stressa mig inte. Inom 10 år har jag säkert en sån där blue-rejv.

2011-01-25 @ 09:04:49
Postat av: Mamma milla

2 olika kopparkaffe....ålder tar ut sin rätt =P

2011-01-25 @ 18:26:58
URL: http://lillamillas.blogg.se/
Postat av: ola

Milla: Jag vill inte bara sitta med en kopp blaskigt java när jag lyxfikar. Nä den lilla macchiaton är ca 30 sekunders ren njutning. Precis som sex :-)

2011-01-26 @ 16:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback