nya träningsrutiner med mål

Efter en tuff helg med längd, slalom och en massa bilåkande så lade vi oss tidigt igår. Jag somnade nog vid kvart över 9 igår. Det medförde att jag vaknade, och gick upp, halv 5 imorse. 30 minuter innan klockan skulle ringa.



De få gånger jag har haft kontakt med försäkringsbolaget Folksam så har det varit glatt och trevligt. Verkar vara ett riktigt schysst företag som är måna om sina kunder. Jag själv är faktiskt inte kund där. Inte än men man vet aldrig. Trots detta så har de varit väldigt snälla mot mig och ska bjuda mig på 90 km längdskidor mellan sälen och Mora om knappt 3 veckor. Ja jag har fått en plats i Vasaloppet.

Henrik E & Johan J
Ni två var några som tränade under mig i somras på vuxenträningen i MTB. Där var ni bra men jag vet att på skidor är ni grymma. Vad sägs om att "betala tillbaka" lite genom att kanske ge mig några privatlektioner i skidor. Ni vet att JAG behöver dom för ni har ju sett mig på lagg. :-)

Just för att slänga in några extra pass på skidor så har jag t.ex. tagit ledigt denna torsdag för att ge mig själv ett långpass i Kilsbergen.

Dagens träning

Åkte direkt till Markaspåren och körde 3 jämna varv på 5 km-slingan. 18:36, 18:34 och 18:40 blev varvtiderna. Imorgon blir det dock träning på spinningcykeln men som sagt ligger det nu lite mer fokus på skidorna.
Dagens käk
Ikväll kommer det finbesök från Falun som vi skall locka ut på restaurangen EFESOS. Det är Oscar Ekstam och hans gravida sambo Jenny som är på kortvisit här i storstan. Ska bli kul att visa glesbygdsbefolkningen slott, telefoni och elektrositet o så.


Kommentarer
Postat av: Annika

Gott att höra! :) Jag är också sponsrad av Folksam. Tror dock det kan bli lite kämpigt i år. Tycker att du verkar riktigt snabb på skidor (också) och jag lyckas inte få upp farten trots att jag fokuserat på intervaller och mer kvalitetspass...

Postat av: Oscar Ekstam

Elektrositet?



Tack för ett finbesök igår! Ni är välkomna upp hit för att göra ett likadant besök och då kanske få se lite riktig elektricitet.

;)

2011-02-15 @ 17:22:02
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: Ola

Som sagt... Du vet inte vad vi har i den här stan. I falun kanske ni har elektricitet.

2011-02-16 @ 12:48:05
Postat av: Oscar Ekstam

=)

2011-02-16 @ 17:52:04
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback