Bättre med 5 älgar än skog

vad är jag inne i för slags flow egentligen? Fick en underbar alla hjärtans present igår. Får jobba med motorsåg och fälla träd.
Jag får plats till Vasaloppet. Idag fick jag ett mail att jag vunnit en startplats till en etapp i Tour of jämtland. På jobbet fick jag se en ordentlig naturskön bild. Synd att jag inte lyckades fota den.

Nu när jag börjat fokusera mer på Vasaloppet så dök min beställning från Idrottens bokklubb ner så lämpligt.


Ja nu skymmer Leia en av böckerna men den kanske viktigaste boken (häftet) ligger till vänster. Har ju fortfarande tid på mig att justera de eventuella små små fel jag gör :-)

Idag på jobbet så följde jag och en kollega efter chefens bil ute på landet då han skulle visa oss vart vi skulle fälla träd. Vid en korsning får jag se 2 st älgar ganska nära oss fast då chefen svänger vänster kör jag rakt fram för att få kolla närmare på älgarna som är ca 150-200 meter längre fram. De går långsamt fram på ett gärde. När jag får se älg nr 3 i skogskanten ringer chefen upp och undrar vad vi gör. Han blir inte glad. Då ser jag hur älg 3 och 4 kommer ut på gärdet :-) När vi vänder bilen endast 100 meter från dom kommer slutligen älg nr 5 fram. 5 st konungar av skogen lufsar alltså framför oss. Häftigt.

Dagens träning
Blev lite av ett stresspass innan mötet med cykelstyrelsen. Brände av 7 st 30 sekunders och körde sen lite benböj i gymet.

Imorgon skall jag ge kärlek till både Sara och mina skidor. Sara gav mig förresten en sån där rygg/midjeväska i present igår. Den kan jag kan ha när jag åker skidor. Den har en isolerad vätskebehållare och en stor fick för godis valla o sånt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback