Om man var singel

Idag var det premiärkörning på Lundbergarn. Var inte särskilt imponerad först men ju längre jag satt i den samt gjorde en del justeringar på joysticken, backspeglar samt sittställningen blev det bättre. Sen fick jag prova lite saker som lastdämpare, hög-låg växel för det stämde inte med vad försäljaren hade sagt dagen innan.
Det ska nog gå bra att ploga snö i den iaf :-)
Igår kväll stack jag ut på en liten liten träningsrunda. Den var nog ca 25 min lång och gjorde kanske varken till er från på min fysiska form. Men den mentala mår så mkt bättre om den blir lite syresatt. Jag joggade nämligen ut och rundade några kvarter.
Dagens träning
Den blev tuffare. Åkte direkt till klubbstugan och svettades på spinninghojen. Jag var inte helt bestämd på vad jag skulle träna men så på dörren till vår svettfabrik sitter en kopia på några träningstips från tidningen Kadens. Jag valde 30-30 sekunders. Kanske inte ett pass jag hade valt så här års om jag hade tränat som en strukturerad cyklist men nu för tiden när jag får till ett cykelpass per vecka så kvittar det lite. Man skall köra lite över tröskelnivå i 30 sekunder och lite under lika länge. Då pulsen inte är tillförlitlig på så korta intervaller och jag satt inte på watthojen heller så fick känslan avgöra.
Jag körde 3 st block om 10 intervaller i varje block. Körde aktiv återhämtning emellan i 5 min. Uppvärmning, intervaller samt 5 min nedvarv tog mig 55 min.
Benen fick bekänna färg oxå. Som värdemätare har jag trappan här hemma. Om det svider i benen den sista biten upp till lägenheten så vet jag att det har varit ett bra pass. Det gjorde det idag.
När jag kom hem så blev jag så glad för Sara hade hållt  Nora vaken. Jag såg hur trött hon var men på vardagarna hinner jag ju knappt gosa och busa med henne innan det är läggdax.
I våningen under oss har det flyttat in ett ungt (ja allt är ju relativt) par. Säg så här: de är nog äldre än Sara men yngre än mig. De har dessutom en son på 2,5 månad så det känns som man har nåt gemensamt från början med dessa främlingar.
Om ni någon gång varit singel och bott i hyreshus. Har ni då fått en granne av motsatt kön som oxå varit singel? Om ni har det så förstår ni vilka tankar som säkert dyker upp hos Nora snart. Skitsmidigt att ha sin dejt så nära. Bara krypa ner för trapporna, in genom brevinkastet, hångla lite och sen samma väg hem igen.
Men det förstås. Om Saras gener påverkar Nora tillräckligt mycket så spanar väl Nora på 12åringar nu. Sjukt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk om det finns någon 12 åring som spanar på Nora?!

2011-12-15 @ 21:26:52
Postat av: Noras morsa

Jaa du anonym det ordnar sig nog i slutändan ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback