ledig vardag

Jag glömde att nämna det som både jag och kärleken har uppskattat bäst under denna julhelg. Nämligen den vedeldade bastu som farsan har ståendes nere vid sjön Avern.
Denna bild är ifrån i somras men ni kan se bastun därborta. Det är huset i mitten.
Lagom till när jag hade avslutat min löparrunda på julafton så satte vi oss i den medans då Noras Farfar med plast-farmor tog henne på en promenad.
2 goda Brewdog IPA
fanns sparade vilka jag lät slinka ner för strupen i värmen.
Eftersom det är ca 15 meter till sjön så tänkte jag att ett snabbdopp kanske blir skönt under basturitualen. Sagt och gjort Sara & Ja sprang ut på bryggan men att hon aldrig skulle i vattnet de förstod jag ju. Jag själv hinner få lite ångest ute på bryggan men tvekar inte och hoppar i. Fy faaan vilken shock för kroppen det blev när det täcks någon sekund av det ca 4 gradiga vattnet. Lite brainfreeze blev det oxå.
Dock förvånades jag över hur skönt det kändes direkt efteråt när jag var på väg mot bastun igen.
Denna procedur upprepades en gång till: ångest, shock, välmående.
Juldagen= vila
Annandagen= Gårdagens träning
Jag joggade ut och tog en lång uppvärmning. Efter ca 20 min lade jag in ett block med 10 st 30/30. Naturen passade in så bra att jag efter det sprang några korta, branta backintervaller innan jag avslutade med ännu ett block med 30/30.
Idag tänkter jag snart sticka ut på ett joggpass. Vila imorgon onsdag för att på torsdag (förhoppningsvis) få till ett riktigt långpass.

Kommentarer
Postat av: Malin

Du är ju knäpp ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback