sol sol sol

God morgon. Börjar känna en viss rutin med den här axeln nu. Tack vara starka tabletter kan jag nu somna finfint men varje morgon har jag ondare än vanligt. De två senaste eftermiddagarna har det nästan känts okej men så gör jag sån speciell rörelse så hugger det till som fan.

Igår åkte jag till stortorget strax innan kl 10 för Örebrocyklisterna har ju enligt ryktet fått en jäkla snurr på sin motionärsgrupp. Hörde att de var 83 st sist. Döm av min förvåning då vi bara blev 6 st!! Jag hade sett fram emot att bli en i mängden men jag tog väl nästan ledarrollen och föreslog en sväng norrut för att visa lite nya vägar. Vi körde Hovsta, Kvinnersta, Mogetorp, Järle, Hammarby, Born. Där vek jag, svärfar och Carl Modig mot Klacka Lerberg för att skarva lite innan fikat. I den första backen rycker Carl. Han hade då än så länge sprättben men det ändrades senare :-) Jag ställer mig upp för att hänga med och känner tydliga signaler i axeln när jag behöver bryta i styret. Efter ca 20 sekunder hojtar svärfar att han vänder om. Han trodde kanske att vi stötte av honom eller så ville han spara krafterna till kvällens styrdans :-)

Jag visade iaf Carl den långa stigningen Klacka Lerberg innan vi oxå tog en lyxfika på Da Capo i Nora. Sen körde vi snabbvägen hem och fick ihop 107 km med ett snitt på 31 km/h. Känns helt okej att ha kört ca 10 h nu på 3 dagar. Benen är relativt fräscha och efter dagens mtb-pass kan man nog unna sig en vilodag. Appropå vila i veckan...Biofilmen Thor har premiär på onsdag och biljetten är bokad. Ska se den i 3D och vem vet, man kanske får en hammare i huvudet.
Hitta ett roligt klipp på nätet nyss. Roligt på det sätt att det är på detta sätt som jag skulle kunna göra bort mig på.


eller nu när vi snart ska bli föräldrar så naturligtvis måste man ju gå sån här föräldrautbildning.
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Men ola du var ju på fel dag :) Det var träning på mån istället för sön i påsk :)

Kom på söndag istället då lär det bli fler. Hur mår axeln?

Postat av: Malin

Men ola du var ju på fel dag :) Det var träning på mån istället för sön i påsk :)

Kom på söndag istället då lär det bli fler. Hur mår axeln?

2011-04-27 @ 22:01:52
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: ola

Nä men det där fattar inte jag. Om det finns ca 70-80 glada motiverade cyklister som vill cykla på helgerna och i fint väder. Hur kan det då en söndag dyka upp 5-6 st och på den röda måndagen efter vara ca 60-65 st? Varför sparar sig alla? Måste man ha en "instruktör"? varför inte köra 2, 3 eller 4 dagar när man är ledig från jobbet?

Axeln återhämtar sig skitlångsamt. Precis som mina ben nu för tiden :-)

2011-04-28 @ 20:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback