ont & anmäld


så ja... Anmäld.

Ursäkta att jag inte bloggar så mkt men dessa dagar av sjukskrivning och "ledighet" känns så konstiga. Har fortfarande så jäkla ont ibland att jag är på väg att skrika men att cykla går så bra att det känns märkligt att klaga på axelsmärtor.
Syrran och hennes kompis Evelina var i stan i helgen och tränar inför tjejvättern. Syrran lånade denna gång min racer istället för Saras vilket var ett litet lyft tyckte hon. Jag själv körde mtb brevid tjejerna när jag i fredags körde Täby, Fjugesta, Viby. Där fikade vi på Vibykrogen innan vi körde Brändåsen, Byrsta, Kumla o hem. Ca 8 mil blev det och det var två ganska möra nybörjare som kom hem igen.
Igår hängde även farsan på och jag ledde dem norrut. Kvinnersta, Mogetorp, Järle, Hammarby och sen testade vi en väg som jag aldrig kört tidigare men Magnus P hade tipsat om den. Vid Hammarby viker man vänster för där går det en smal, asfalterad väg ner till Nora Golfklubb. Den var riktigt fin. Sen blev det Noravägen till Mogetorp, Närkes Kil o hem. ca 7-7,5 mil men med lite mer backar än gårdagen.

Jag önskar att jag kunde lägga upp mer bilder o film på bloggen men helt plötsligt är överföringsssladden till mobilen borta. Nu när jag skriver det kom jag o tänka på att jag dammsög upp något under byrån sist...Den är ju bara ca 10 cm lång så jag kanske måste tömma påsen så att säga...

Idag då? 
Jo ännu en fin morgon och jag tänkte nog hänga med Örebrocyklistgänget från stortorget o få ännu några fler lansdvägsmil för att köra i skogen går inge vidare. Idag skulle jag ha tävlat i Södertälje i xc men det hade varit korkat att ens försöka. Nästa helg är det dock hammarö o det ska gå.

Imorgon blir nog den tuffaste utmaningen hitintills. Mtb-distans i Kilsbergen. Det är samling vid restaurangen kl 10 och förmodligen delar vi upp oss i två grupper med olika farter. Häng med!
Kan man inte då så är det sen teknikträning vid Ljungstugan kl 18 på kvällen sen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback