fredagspopcorn

Ah shit alltså. Vad skönt att gå på biopremiär med höga förväntningar på filmen och sen gå därifrån upprymd och ruskigt nöjd.

Om arbetsdagen finns inte så mycket att säga förutom att när vi jobbade vid en parkering vid universitetet så kom det en söt studenterska och bjöd mig och kollegan på bullar. Trevligt initiativ.

Annars så har det mest varit en lång väntan på kvällens bio. Premiären av sucker punch. Då det samma kväll var fint vårväder, ÖSKhemmamatch och konsert av Danko Jones i stan så får man väl säga att det var hyffsat mkt folk i stora salongen (1an) på filmstaden. Sen är väl inte filmen den mest omtalade just nu heller.



Denna bild är från när BabyDoll hamnar i fantasivärlden första gången och hon möter 3 samurailiknande soldater som ser ut så här


Jag skojar inte om jag hade gåshud och satt med ett fånigt stort flin. Fan..ja e 32 år. Men ändå..shit vad häftigt och grymt snyggt gjord hela filmen är. Bra musik är det oxå men ibland reagerade jag på att ljudet lät lite burkigt och filmstaden lär väl inte ha kassa ljudsystem i sin bästa salong?? Nä och lät det burkigt så skulle det säkert vara så.
 Filmen är alltså ingen ninjafighting-film utan har lite av det mesta. Utom humor. Nä något skratt i salongen hördes inte. snygghet o sexighet är något som Zack snyder har lagt på en perfekt nivå tycker. Inget är så där skitschnyggttappahakan utan bara tjejer i snygga kläder. Inga bomber a la Angelina Jolie vilket jag tycker var bra. Äsch jag kan inte beskriva hela filmen men bra slut var det oxå. Jag kommer att se denna film en gång till. Minst. Precis som första gången man såg Matrix så fattade man inte allting utan det blev klarare och klarare ju fler gånger man såg den.
Gillar dock en replik lite extra från filmen. " Om du inte står för något, kommer du att ge efter för allting"

Nu är det läggdax och imorgon skall jag sova ut ordentligt. Förmodligen ända tills 07:30. Sen vill jag jogga och cykla mtb o så...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback