Döda ben

Har inte haft pigga ben på hela dagen men nog tvingade jag mig själv att sätta mig på testcykeln idag. Första intervallen kändes ju bra. Skulle hålla mig på en kadens på 95 eller möjligen 96 men på slutet var det ju så skönt så den snurrade ibland upp till 102.
Efter 5 minuters vila så trodde jag att ännu en lika bra intervall skulle forceras men icke. Parkerade på 96 i kadens men pulsen steg o steg och på slutet var den uppe på 177 vilket klockan räknade om till 97% av max. % min senare var det tänkt att jag skulle orka med nummer 3. Den sket sig. Provade men gav upp efter ca 1,5 min för då handlade det bara om tolleransträning mot syra.
Lite längre vila, bytte cd-skiva sen körde jag 3 intervaller på 4 minuter var och bara 4 minuters vila emellan. Kanske var det för lång vila i början? :-)

Imorgon tänkte jag underkasta mig någon annan slags intervalltyp men jag har inte bestämt mig för vilken än. Förslag tas tacksamt emot fram till kl. 16

Idag kompade jag ut ca 2 timmar på förmiddagen för att infinna mig på vårdcentralen. Jag skulle på hjärtkoll. Detta var ett krav från blodcentralen för att jag skulle få bli blodgivare. De tyckte jag hade oroväckande låg puls. Ett kort EKG och samtal med läkare så var det klart.

Idag fick vi inbjudan till föräldragruppen oxå. Fasiken det blir mer o mer verkligt det där med bajsblöjor och sovfria nätter.

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Men Ola,=D det är ju inte bara sovfria nätter & bajsbyten man får på köpet när man får en liten.

Avbrutet samlag är en riktigt slagdänga man får uppleva, när man har små fina skitungar, dom rackarna är som tidsinställda bomber, så fort man försöker göra nå närmande på varandra:D



Ja kan göra listan lång, men efter som du /ni ännu inte är småbarns föräldrar, är listan hemligstämplad.



=D

Postat av: Sara

Åh tack Milla, nu har vi något att se fram emot. Avbrutet samlag som är så kul, så kul.

2011-04-05 @ 13:54:42
URL: http://mtbsara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback