Paketets dag

Shit vad det händer mycket nu i det vardagliga livet. Dödsfall, förlovning, paket 1 och paket 2 har kommit, cykelcross för hela slanten, vuxenträningen är rolig men lider ändå mot sitt slut.

Ja igår var det "bara" 14 st på vuxenträningen vilket är en ganska liten grupp mot vad vi brukar vara. Kul var det iaf och vi plågades alla av 15/15 intervaller + en lång tröskelintervall. Starkt jobbat allihopa.

Vi har ingen vidare bra kamera men den skarpaste bilden blev där Neo sprang förbi. Här ligger några av de saker som jag beställt/vunnit. Mina nya VITA mtb-pedaler. Sram XO vridreglage (snurrväxlar) och lite annat gött i gött som gör hojen liiite lättare.
Mitt i bilden ligger den suunto T6 som jag vann på GotlandBikeBattle oxå. Den är verkligen som ett litet laboratorium på handleden. Valen är så många att den nästan blir för avancerad. Efter denna blogg ska jag pröva att ladda upp dagens lilla joggingpass på nätet så får vi se hur den hårdvaran är.
/>
Det här med att det är så mkt...
Imorgon efter jobbet tänkte jag reklamera min mobil då jag inte haft tid förrens då. Sen när jag ändå är på stan måste jag köpa sån där Joe`s gugga till däcken då jag sen skall åka till macken och göra om både fram och bakdäck till morgonkvälls pannlampepass. Jag hoppas iaf det blir av ett sånt. Det är häftigt att köra mtb med pannlampa. Det rullar verkligen på nu och jag är inte den som kan vara uppe hela nätterna heller så det gäller att pressa in så mkt som möjligt på de timmar som det skall tränas och umgås och ätas och diskas och bloggas och mailas på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback