12:59

Usch vad dåligt det är med uppdateringar här. Det återspeglar mitt liv fast tvärt om. Tycker både kropp o hjärnan jobbar ett i ett hela tiden.
I tordags satte jag mig vid datorn och vips försvann några timmar innan jag tog den underbara medicinen Fysisk aktivitet. Jag fick med mig Sara på cykel medans jag själv joggade en sväng. Då jag ett tag har saknat ett par andra skor än mina trailskor så inhandlades idag några mer passande höst/vinterskor med gore-tex material och en skön dämpning.

Igår cyklade jag till Kumla för att spana av läget inför Kumlacrossen/SM i cyclocross. Det där bygget av det nya inomhusbadet i Kumla lägger beslag på mer o mer yta vid Djupadalsbadet och jag hoppas inte det sätter några käppar i hjulet. Igår filmade jag bitar av banan som jag hade tänkt att klippa ihop till en kort film som ändå visar ett varv av banan. Dock vill inte Windows Moviemaker jobba med filmformatet från mobilen och min nya mobil saknar redigeringsmöjligheter :-( Jag regareade på hur mycket mer snö det verkade ha kommit i Kumla jämnfört med Örebro men imorse regnade det ju så nu är det nog borta. Jag hoppas verkligen inte det är minusgrader och snö den 13 november. En film kommer nog snart då jag skall filma i Kumla igen. Under själva tävlingsdagen kommer det med stor sannolikhet vara ett par studenter som filmar varje klass, redigerar så det gäller att se snygg ut på cykeln oxå.

Min cykel står med framhjulet på den blivande mållinjen och bakom den ser ni spurtrakan.
Jag klurade lite på vart prisutdelning och ljudvagnen ska stå. De team som har tält kan höra av sig till mig oxå så bokar jag en plats. Team Kalas, Team cykloteket, cykelcity, Allebike m.fl. Kanske har det regerande svenska mästaren ett helt eget crew oxå?? :-)

Idag hade Sara en överraskning till mig. Hon hade avslöjat att det skulle vara mellan kl. 9 och 11 idag så jag anade att det skulle handla om frukost på stan. Mycket riktigt blev jag bjuden på frukostbuffè på Java. Där väntade även våra bekanta Jonna & Mattias. Jonna hade lurat sin Mattias oxå. Han hade dock förväntat sig en microvärmd bulle bara :-)

Dagens träning
Gick till gymet och gav benen, axlarna och bålen en omgång innan jag bytte om till cykelkläder och satte mig på en spinninghoj. Körde 3 st intervaller om 5 minuter med tungt motstånd och låg kadens. En intv. på 10 min o samma sak. Som grädde på moset brände jag av några 20 sekunders oxå.

Nu är jag lagom mosig för kvällens kräftskiva hos Saras farmor & farfar.

Frukostbuffè & kräftskiva är två saker som ställer till det med min planerade viktnedgång. Vägde ju i torsdags 67,4 kg vilket jag blev glad över. Efter denna helg så får det bli några veckor med hård disciplin igen. Halvkul.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback