Märkligt

 

Idag hade jag lite välkomsfika för lite vänner för jag fyller år imorgon men den dagen består ju av tävling. Ja själva tävlingsmomentet är inte särskilt länge men då starten går 14:30 i lilla staden Hjo så försvinner typ hela dagen. Kvällen blir oxå så som jag hoppats på. Jag skall få se Smash into pieces, raised fist, Sabaton och Twisted sisters på conventum Arena. Just då skall jag inte tänka på att det är en tävlingsdag även på söndag :-)
Av min superbra kusse Linnea så fick jag 2 biljetter till konserten. Övriga presenter gav mig en tankeställare vad mina vänner tycker/tror om mig egentligen?

Noblesse, Åre-choklad, 2 whiskeys samt 6 st 200 grams chokladkakor. De fick jag av arbetskollegan Martin som sa att det räcker ju bara en normal arbetsvecka. Jag skall motbevisa han att det räcker 2 veckor. Ransonering heter det.
Fick dessutom ett par nya cykelhandskar från specialized. De kändes jäkligt bra när jag..

  rullade ca 30 minuter nu ikväll och min enda osäkerhet är om mitt bakdäck kommer att behålla luften under hela tävlingen imorgon. Får pumpa det ordentligt innan start. Banan i Hjo hyser jag stor kärlek till. Jag gillar den samt att den är lagom utslagsgivande. Härligt teknisk, lång klättring, några korta brytbackar, korta grusvägspartier för att dricka på. Jag har tävlat där i både regn och finväder men imorgon blir det väl det förstnämda.
Cykeln känns bra. Benen likaså. Imorgon smäller det. Hela dagen! Ola blir 32 år. 


Kommentarer
Postat av: Johan F

Grattis i förskott, lillkillen! Säger inte "kör hårt" eller något annat trams inför morgondagen för det förmodar jag att du har tänkt att göra ändå...

Postat av: Martin C

Inte en chans att chokladen räcker i två veckor om inte jag eller Sara får ransonera åt dej... =)

2010-05-07 @ 23:08:35
Postat av: Oscar Ekstam

Grymma vänner du har!

Choklad, Whiskey OCH biljetter till att se Raised Fist. Jag är fett avis!



Syns i morgon!



Jenny hälsar!

2010-05-07 @ 23:27:53
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: Daniel "panikmeckarn"

Grattis Ola! Hoppas du får en bra dag

2010-05-08 @ 12:04:55
Postat av: Malin

Grattis i efterskott!! Hihi....är du sån godisråtta ;)

2010-05-10 @ 12:49:34
URL: http://healthandliving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback