tankekrig

Fasen vad drygt det är med hundägare. Japp! Varenda en av er. Eftersom jag inte kan skylla på nån specifik så åker ni nu med allihopa. Plocka upp efter era kreatur!!!!
Bara för det göms i snö så betyder det inte att bajsen är borta. Jag hoppas alla hundägare trampar i nån av de bruna högar som nu tinar fram lite här och där.

Jag tycker inte jag är lika bra att få fram känslor på bloggen som t.ex Annika när det gäller träning men jag får väl försöka på mitt sätt.
Jag har inte haft en vilodag på ganska länge. I minst 9 dagar på raken har jag tränat på nu men eftersom jag var ledig förra veckan har det inte varit några problem att hitta kvalitativ vila efter träningarna men erfarenheten säger ju att man bör/måste/ska vila nångång ibland. Det jobbiga är verkligen en dag som denna för jag tycker att det är lite värre än några gånger innan.
Jag har haft en sån slö arbetsdag. Anledningarna till det är många men en icke drivande arbetskollega är en. Att vi åkt runt mer i bilen än vad vi rört på oss i arbetet är en annan. Det vi har gjort idag är att åkt runt och plockat skräp, tömt papperskorgar, bytt några glödlampor mm. Visst kan den otroliga skillnaden från att ha skottat snö i flera veckor samtidigt som man har tränat efter jobbet till att nu inte göra många knop och sen ha en inplanerad vilodag göra sitt. Jag håller på att spricka inombords.  Detta förstärks av att det inte finns något vardagsbestyr inplanerat heller. Ingen tvättid, ingen städ, inget cykelmek eller så. Jag har massor av energi i kroppen nu och möter upp en Sara som inte alls är på samma nivå för tillfället och så krockar det även där.

Önskar att jag känt mig mera sliten så att jag någonstans kunnat känna att denna vilodag gav mig något men icke. Tänker på att om jag vilar nu så får jag säkert ut mer kvalitè imorgon på träningen än om jag skulle trotsa min erfarenhet idag och köra nån slags träning. JA, jag är mer klok nu än för 5 år sen. JA, det finns mer här i världen än träning. JA, jag ska vila idag. Lovar.


I och med att bloggar om detta inträder väl säkert ett problem till. Att du tror att det är nära en domedag här hemma men så är det inte heller. Du läser ju bara det jag väljer att skriva om men det där har vi ju gått igenom...

Fick äntligen en riktig rolig lönespec idag. Tänk om det alltid var så här. Ca 20tusen efter skatt. Då törs jag lova att det blir Rockstad Falun för om det finns biljetter kvar så köper jag mig en nu. Massa rock gör mig alltid stark och glad.

Nu ska jag maila lite sen... ja ...kanske sortera mina strumpor efter färg eller nåt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback