Medvind

Har faktiskt lyckats med att slöa lite idag. Precis som jag hoppats på. Det är jag faktiskt värd efter det korta men ganska hårda cykelpass som jag firade av idag på middagen.

Jag och Niclas N tog bilen upp till Garphyttan där jag fick göra racerpremiär. 3 ggr i sanatoriebacken sen gasade jag hela grävevägen hemåt i kraftig medvind. Det var häftigt. Första racerpasset varje år är lite som att släppa lös kalvar på grönbete. Man känner att det händer nåt när man skickar på. Inte som när man gasar med vinterhojen direkt utan här är det distinkt och kvickt. Hade varit kul att haft cykeldatorn på för jag gissar att det gick höga 45 hela vägen in till Karlslund. Ungefär mitt på körde jag om ett cyklande par som förmodligen låg i 30. Det kändes jäkligt nice. Misstänker att den ena var den kvinna jag hört ryktas om från Uppsala som frågat nån i klubben om gemensamma träningar.
Den nya drivlinan funkade klanderfritt, bromsarna bet ordentligt men skall finjusteras lite.
Styret kändes bra och jag fick göra en liten justering bara och det känns att det har en tajtare böj än mitt gamla men det gick snabbt att vänja sig med.

Gamla och nya.

Ni vet hur man får deala i förhållande va? "men om du får det så vill jag ha/göra det" typ så..Här hemma på eftermiddagen lät det så här i denna lägenhet " Om jag får klämma den där finnen på dig bjuder jag på fika på stan sen" Sjukt jag vet men så blev det iaf så...Vi har fikat på stan nu på eftermiddagen.

Han lagom hem och se skidor från Falun sen cykel på Eurosport. Trodde faktiskt att Freire var för gammal men han spurtade ju ner Boonen idag.

Nu skall jag chocka sambon och laga mat i världsklass.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback