blandade pass

Igår köpte vi en ny dator. Åh vad fint tänkte jag för 5 minuter sen men nu är det tydligen en säkerhetsinställning som gör att ja inte kan ladda upp bilder som väntar så fint i min mobil. Dought!!!Vi kan iaf kolla på youtube :-) Just nu går Sabaton i bakgrunden.

Igår var en dag då det kändes som allt skulle hinnas med bara för att man slutar vid kl. 13 på fredagar. Något som skulle ha prioriterats bort var det stresspass till träning som det blev. Körde 20  minuter på spinninghojen med upphöjd front för att få lite backkänsla. Nåja..Tänker inte ångra det någe mer för dagens pass överväger det.
Dagens träning
Mötte upp Matte, Niclas, Andreas och Tobias kl. 10 sen for vi mot Mattsabacken. Där gasade vi på och för första gången på 3-4 år kunde jag matcha Bergkvist uppför vilken kändes gött. Inte just då för då sved det bara i benen men efteråt. Jag och Tobias körde en gång till innan vi rullade ner till Garphyttan och gjorde de andra sällskap i Sanatoriebacken. Där körde jag 2 ggr.
Sen rullade hela gänget mot Vintrosa och på den gamla motorvägen så lade vi oss på led och gasade på. Man skulle kunna kalla det lagtempo på vinterhojar.
Alla konstaterade att vi har förvaltat vintern bra och att vi är i bra slag. Ja även du Tobias :-)

Nu hoppas jag verkligen att solen gör sitt och börjar smälta undan den där efterlängtade snön, den härliga snön, den otroliga snön, rekord snön, den onödiga snön och den som kom sist den feladresserade snön. För jag vill verkligen inte skotta någe mer snö nu. Kroppen har fått slita i veckan men nu ska jag bara tänka på mig själv i en vecka när det gäller träning och vila. Gött mos.
Filmen nedan har verkligen snö som tema. Den börjar med ett foto från tordags morgon på universitetets tak, sen följer lite klipp från Riga där jag typ bara filmade snöskottning sen avslutar jag med ett hopp ner i snöhög framför studerande studenter som jag nämde häromdagen.

/>
Ikväll är det schlagerfinal. Inte för att jag bryr mig men...Ring för fan inte ikväll!! Nu har vi en dator så bloggande kommer att ta fart igen.Promise.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Långt i från bra slag... Men tack för att ni lät mig upptäcka det nu och inte inte i April. Nu finns det ju lite tid att hinna ikapp. Siktar på att bli 1% bättre för varje vecka vilket enligt beräkningar ger att jag bör vara ikapp gammal form när det kommer till uppförsåkning om 8-10v och på slätan någon gång 2013.

2010-03-14 @ 08:54:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback