Vilket gäng ni är!!

Förra året försökte jag starta upp träning för våra äldre ungdomar. De funkade inge bra då det knappt dök upp några och det kändes helt onödigt att boka upp sig själv en gång i veckan. Jag hade förhoppningar om att det skulle funka då man ibland får frågan om vi har organiserad vuxenträning men tidigare har svaret alltid varit Nej.
Jag var färdig att lägga ner det projektet då men jag slängde ändå ut en förfrågan till ett happy-gäng som börjat cykla i stan om intresset fanns för en organiserad träning. Det var ju nästan det de själva höll på med.
Det resulterade i att jag i våras tryckte upp 3 A4-lappar med texten Vuxenträning. En på Norra, en på Forsbergs och en vid Markaspåret.

Hela denna vår/sommar har det varit ett stabilt gäng med några bekanta ansikten (gamla cykelrävar som mörkar formen) och en hel del nya ansikten som nyligen fastnat för mtb. Bottenrekordet i antal deltagare kan knappast kallas botten för det var 13 stycken. När vi en gång var 26 st lovade jag tårta om vi passerade 30 st och det var nära att det slogs igår. Tror ni mig inte så räkna själva i början av filmen (det tillkom 3 åkare senare)

/>
Vuxenträningen tar nu ett litet uppehåll i juli månad men den 2a augusti står jag där igen och förhoppningsvis en massa fler mountainbikers oxå. Ett nytt mål sätts upp för höstens träningar: Blir det mer 6 stycken tjejer/damer/brudar på en träning utlovas det oxå tårta på efterföljande träning.

Idag blev det ingen träning för vare sig mig eller Sara. Jag var på ett info-möte om O-ringen och Sara hade en web-föreläsning på den distanskurs hon läser. Ja varför ska man ha så mkt fritid :-) Ja menar hon jobbar ju bara heltid, tränar 3-4 ggr i veckan, fixar i hemmet, sover 19 h/dygn...

Imorgon däremot tänkte iaf jag träna. Funderar på löpintervaller, sen ett nyckelpass på cykeln på torsdag för att sen på fredagen bränna av ett längre joggpass. Så ser iaf den prelimenära planeringen ut av veckan. Nästa vecka blir lättare då jag vill släppa upp formen inför SM.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback