Provsmakningsdagen

Ja här önskar jag att jag kunde presentera en eller allra helst två filmer från dagen men tekniken går emot mig just nu.
Jobbarkompismats och jag upprepeade traditionen från förra året och joggade Mogetorp-Ånnaboda på självaste midsommarafton. Vi lyckades med konststycket att gå ut lugnt idag. Något som vi sagt så många gånger förut men sällan lyckats med när det kommer till våra träningspass. Det har garanterat att göra med då båda sprungit mindre i år förra året.
Han filmade lite med hans kamera och jag med min mobil men just nu kan inte nån film laddas upp men de kommer.
Jag testade min nya camelback och mina lätta skor som förmodligen blir mina tävlingsskor på vertex Fjällmarathon senare i sommar (7 augusti). Den tunna sulan gjorde att vassa stenar och ojämnheter kändes tydligare men dagens pass gick otroligt bra så det kan bli dom. Mina ben kändes oxå bra. Det syntes nog då t.o.m. mats kommenterade det. Lite konstigt då gårdagens pass var lite av ett nyckelpass.
Gårdagens pass
Ganska exakt 5 mil från Hjortkvarn till Örebro. Körde en temposträcka på ca 13 km och snittade 40 km/h i svag, sned motvind. Sen lade jag in 2 block med 20 stycken 15/15 intervaller. benen var bra mosiga efter den turen igår kväll. Efter de sista intervallerna när jag gled genom staden hem så kom jag på hur fantastiskt det faktiskt är att cykla. Att lev och må bra. En ljummen vind smekte huden och vädret var fantastiskt. Det var lugnt och stilla då det flesta börjat midsommarfirandet i trädgårdar och satt och grillade. De njöt. Jag njöt. Fick till ett moment där..

Dagens pass
Dryga 27 km längs bergslagsleden som denna sträcka är ganska kuperad. Vi sprang dessutom lite fel då vi missade en skylt. Det dröjde dock inte länge innan båda sa "sprang vi verkligen här förra året?" Vi körde ganska exakt 3 timmar och som sagt benen känns fortfarande rätt bra så här 9 timmar senare.

Detta var en ganska bra provsmakning på hur benen kommer att kännas under maran.
När vi senare på dagen åkte till Saras farmor & Farfar blev det mkt mer provsmakning. Man åker aldrig därifrån hungrig. Inte törstig heller för den delen. En dryck som serverades i löjligt små glas var i vissa flaskor hemmakryddad, bortakryddad, färdigkryddad o.s.v.
Granne med dem bor en annan jobbarkompis. Jag ville vara trevlig och passera för att hälsa på han då de var ute i trädgården. Plötsligt stod jag där med en Jägermeister i handen. Jäkla otur man har ;-)

Vad har mer hänt idag då undrar ni garanterat?

Jo vars. Ola har vällyckats med det personliga konststycket att ta det lugnt. Kan sitta ned och njuta av molnen som svichar förbi men det är lite konstigt att det krävs nästan 3 mils joggning för att man ska njuta av lugnet.
Sen har det nu ikväll provsmakats rosèvin samt en lakritsshotsblandning som stått och gottats till sig ett tag.
Tjo!! Nu är det midsommar.

Kram på er mina vänner. Ni andra kan f--k off

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback