Goa ben, gott fika


Kolla in bansträckningen på dag nummer 2 på
gotlandbikebattle. Man rundar verkligen Wisby och den sista etappen kör man inne i stan. Det är verkligen en cool etapp men man måste hålla tungan i rätt mun annars...
 :-)

Dagens träning
Jag stack ut i underbart väder kl 09:20 idag. Ställde in siktet på Närkes Kil och kåvi. D.v.s. temporundan. Dock ville jag köra 4minuters och nästan så blev det. Lagom när den första var avklarad reagerade jag på hur en bil låg i alldeles snett bakom mig. Det var JV & Emma som skulle upp till Kilsbergen för en promenad. Lite snack genom rutan innan de gasade vidare. Det blev en ganska lång vila innan jag kom på att jag skulle köra fler intervaller än en stycken. Vid Närkes Kil startade jag nr.2 men efter 4 minuter kände jag att jag kunde köra på en minut till och så blev det. Intervall Nr.3 vid Kåvi kändes ännu bättre så den blev 6 minuter lång.
De tre intervallerna fick vara tillräckligt men det gör inget att det blev 3 st istället för 4 då totaltiden ändå blev 15 minuter i högintensiva fönstret. (ska vi vara noga så blev nog de 4+5+6 minutrarna egentligen ca 3+4+5 minuter i det högintensiva vilket ger 12 minuter. Ungefär samma som ett 4x4pass)
38 km senare var jag hemma igen, fyllde flaskan och tog med mig Sara för att möta upp hennes far vid Gustavsvik.
Vi 3 körde sen täby, Fjugesta, Kumla (med glass-fika) sen Ekeby, hem. Inbakat i det distanspasset körde vi lite 30 sekunders intervaller oxå. Det är en intervallform som jag gillar. Lång vila, kort arbetsinsats.
Totalt idag blev det strax över 4 timmar, 111km, snitt på ca 28 och en snittpuls på 111 vilket är lustigt då jag körde utan pulsband idag.

På eftermiddagen provade vi det relativt nya fiket vid våghustorget. Soleo. De kommer inte att bli långvariga där med den okompetenta personalen och de överpriserna. Sen verkar det som att de flesta fiken idag köper sitt färdiga fikabröd från samma leverantör. Bärpaj, dajmtårta, cookies, muffins, biskvier, kladdkaka mm. B !!
Vilken tur att vi sen åkte och grattade Saras kusin där det bjöds på kaffe, bullar, 4 sorters kakor samt hemmagjord morotskaka.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback