Ugly

Gårdagens träning
Jo viss blev det gymet alltid. Jag lyfte dock inte en enda vikt utan det blev tunga intervaller på spinninhojen i hörnet. 4 stycken på à 10 minuter. Kadensen låg runt 60-70 och svetten rann flödade från hela kroppen. Ville köra flera men när benen verkligen sa ifrån på den sista så ville jag inte pressa den mer heller. Kände ju av att jag bara sovit några timmar på förmiddagen.

Dagens träning
Ja den är inte gjord än och jag brukar väl sällan träna så som jag skriver här att jag skall göra. Benen är lite trötta så jag låter nog dem vila till kvällen. Det står mellan löpning eller spinninghoj.

Dagens handling
Jag cyklade upp till ICA Maxi här runt lunchtid och fick syn på ett ställ med lite udda citrusfrukter. Gick på försäljningstexten om att de var så nyttiga och jag tog en i den översta korgen. Där stod det "Ugli". När jag vägt den såg jag på prislappen dels hur dyr den var men oxå att där hette den "Ugly". Lite roligt.
Mindre kul var att när jag kom hem fanns den inte i väskan som jag haft alla varorna i. Antingen hade den rullat ur på vägen hem eller så ligger den kvar där vid kassan men jag brukar inte glömma varor.


Nu ska jag laga mat.
Tjing

Kommentarer
Postat av: GT

Shit vad du tränar på bra nu!!! det inger respekt, ännu mer!!! Här har man precis kommit igång med träningen igen... bara det att nu har Iza kräksjukan!!! suck!!! men jag har liteavenstålkista och brukar inte bli dålig, hoppas man klarar sig!!! /Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback