Timjägarn

Härligt distanstrött nu och lyssnar på herrarnas skidskytte från tv-rummet. Damernas vill jag se sen för de verkar vara i bra slag nu.
Läste i Svenska Dagbladet imorse om Martin Johansson. Nä inte Martintrampar för de delar bara namn men inte syreupptag :-) Nä denne martin är landslagsman i orientering men hade oturen i höstas under VM-staffetten att få in en grov pinne 12 cm in i låsmuskeln. Just då ledde han och hade slutsträckan och de efterkommande löparna stannade och hjälpte han istället för att slås om medlajerna.
Nu är det så att han är tydligen en duktig skidåkare oxå och gjorde landslagsdebut idag i 15 km klassiskt. Tror han blev bäste svensk. Imponerande.

Dagens träning
För att träna upp min sociala fobi :-) mötte jag upp de andra vid OP-kyrkan kl. 10 idag. Gjorde dem sällskap via Hovsta, Dylta och upp till Frövi-rondellen där jag vek av mot Ånnabodahållet. Tog grusvägar så jag kom till Billingevägen, Närkes Kil, Frösvidal och sen Mattsabacken. Väl där hade min uppvärmning varat i 1:45h. I backen körde jag sen 4 stycken fyror skulle man kunna säga men de var så här långa:
1a 3min 54 sekunder. Brände mig lite lite
2a 4min 37 sekunder. Gick bra så jag ville nå till ett visst krön.
3e 4 min 5 sek. En okej intervall.
4e.4 min 25 sekunder.

Sen unnade jag mig en cola och en bulle i Ånnaboda. Körde sen via Vintrosa och gamla motorvägen hem.

3h 40 minuter idag och när jag spanar tillbaka i veckan har ca 14 timmar med en dag kvar. Känner mig lite trött men jag vet att det blir färre timmar nästa vecka då jag tänkte köra mkt flås.

Jag och Sara spelade biljard igår efter hennes monstertenta. Vi ville mest hitta på nåt för att koppla av på ett liiite aktivt sätt. 2-1 i matcher blev det. Till HENNE!! Tur man inte är en tävlingsmänniska för då hade det tagit hårt.


Kommentarer
Postat av: Sara

hehehe, ja du lilla gubben. Jag funderade ett tag där i sista matchen om jag skulle lägga mig och låta dig vinna (du vet som jag brukar göra) men jag sket i det och KNÄCKTE DIG!!!

Postat av: Niclas

Det är ju snooker som gäller som the rocket & gänget lirar :)

2010-01-16 @ 18:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback