Hjulafton

 
Allt utom kattfan är små hjulklappar som hämtades hem idag efter träningen. Mest spännande var det att få klämma på styret. Känns riktigt najs.

Var i Ljungstugan idag med
Sara, Matte B, Jonas V, Andreas W, Niclas N och Lisa S. Som ni ser är det viktigt att ha en plats på nätet idag. Dom tre musketörer som är länkade till samma sida får man väl säga är stommen i det jag brukar nämna som sportklungan. Lägg till se på slutet så får du deras hemsida som uppdateras oftare under sommaren än nu på vintern. Ikväll är det upptaktsmöte för dem inklusive gäståkare som jag själv. hoppas att tävlingsschemat stämmer bra denna sommar för jag vill vara med på några flera race i år och attackera, spurta, ta vind (not) och viktigast av allt: försöka förstå dagens taktik inför loppen :-)

Dagens träning
Satt ca 1h o 15min på spinninghojen och bevittnade hur olika alla tränade. En satt och körde tempoträning, en satt körde sig stark för att bomba på rakorna och jag själv satt och tränade för backarna. 
Körde först 3 intervaller om 10, 15 sen 20 minuter runt mjölksyratröskeln. På den sista intervallen höjde jag upp fronten på spinninhojen med några tjocka träklossar och den nya vinkeln på cykeln kändes faktiskt lite annorlunda i rumpmuskelaturen efter ett tag.
Efter den tog jag bort klossarna och körde 10 stycken korta spurter. 
Riktigt nöjd med dagens pass vilket är bra för denna vecka blir det inte så många timmar. Alla pass har blivit runt timmen och denna helg skiter sig längre utomhuspass pga snön. DET RÄCKER NU!!!


Har egentligen bara slöat sen dess... Mat, läst tidningen, druckit kaffe. Nothing special.
Nämde jag att jag fick prolog-lunga efter gårdagens snölöpning??


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback